Valitse sivu

Moodmetric-älysormus
ja data-analyysi Pirten ammattilaisen kanssa

Hyvinvointia tuleville vuosille!

Ihon sähkönjohtavuutta mittaava Moodmetric-älysormus on tuki yksilölliseen stressinhallintaan. Sovelluksen kautta voit seurata reaaliaikaisesti psyykkistä kuormitusta, palautumista ja unenlaatua. Jotta saat datasta kaiken irti, sisältää paketti tunnin vastaanoton sekä puolen tunnin seurantakäynnin aiheeseen koulutetun Pirte lääkärikeskuksen asiantuntijan kanssa.

365€

(hinta sis. oma sormus, tulosraportti, sormusdatan läpikäynti asiantuntijan kanssa 60 min, seurantakäynti 30 min ja alv. 24%)

 

Tiedustelut: maija.laurikkala-dewes@pirte.fi

Kaikenlainen stressi vaatii palautumista

Ajoittainen stressaaminen on täysin normaalia – jokainen meistä stressaa toisinaan. Stressillä tarkoitetaan usein tilannetta, jossa yksilö kokee, että häneen kohdistuvat haasteet ja vaatimukset ylittävät hänen käytössään olevat voimavarat. Liiallinen ja pitkittynyt stressi heikentää hyvinvointiamme ja altistaa monille psyykkisille ja fyysisille sairauksille.

Sanana ”stressi” on totuttukin mieltämään pääosin negatiivisena asiana, mutta ns. kielteisen stressin lisäksi on olemassa myönteistä, lyhytaikaista stressiä, joka auttaa keskittymään, saa meidät innostumaan ja parantaa sekä fyysistä että psyykkistä suoritustamme.

Olipa stressi sitten kielteistä tai myönteistä, näkyy se kehossamme kuormituksena ja vaatii vastapainokseen palautumista. Tasapainon löytyminen kuormituksen ja palautumisen välille onkin yksi tärkeimmistä asioista hyvinvoivan arjen kannalta.

Äärimmäisessä stressitilanteessa kehomme reagoi tunnistettavalla tavalla: taistele tai pakene! Kehoon virtaa adrenaliinia, sydän hakkaa ja kädet hikoontuvat. Useimmiten kuormitustilanteet ovat onneksi kuitenkin paljon lievempiä, mutta yhtä lailla silloinkin kehossamme tapahtuu paljon. Näitä reaktioita emme edes suoraan tiedosta, ja yksi tällainen asia on muutos ihon sähköjohtavuudessa.

Moodmetric-älysormus on tuki stressinhallintaan

Ihon sähkönjohtavuutta mittaava Moodmetric-älysormus auttaa tunnistamaan yksilön arjessa niin kuormittavia kuin palauttaviakin tekijöitä ja on siten tuki yksilölliseen stressinhallintaan. Sovelluksen kautta pääset seuraamaan reaaliaikaisesti psyykkistä kuormitustasi, palautumistasi sekä unenlaatuasi.

Sormuksesta saadun datan avulla opit tunnistamaan tilanteet, jotka sinua kuormittavat, tehokkaimmat tavat palautua sekä näet suoraan ovatko nämä kaksi tasapainossa. Pitkällä tähtäimellä opit lukemaan itseäsi yhä paremmin ja tunnistat keinoja tehdä arjestasi yhä mielekkäämpää. 

Lisätietoa Moodmetric-sormuksesta, sen käytöstä ja tutkimuksista löydät täältä!

Kaikki irti datasta!

Moodmetric-älysormuksen ja sovelluksen avulla pääset seuraamaan omaa stressitasoasi, palauttavia hetkiäsi sekä unenlaatuasi siis missä ja milloin vain.

Saadaksesi datasta kaiken irti ja nopeammassa ajassa, kuuluu pakettiimme tunnin läpikäynti Pirte lääkärikeskuksen asiaan koulutetun terveydenhoidon asiantuntijan kanssa. Tunnin aikana pääset yhdessä asiantuntijan kanssa analysoimaan dataa valitsemaltasi kahden viikon – kuukauden ajalta. Lisäksi paketti kattaa puolen tunnin mittaisen, vapaaehtoisen seurantakäynnin analyysikerran jälkeen. 

Asiantuntija auttaa sinua tunnistamaan erilaisia kuormittavia tilanteita – niin hyviä kuin huonojakin – sekä antaa elämäntilanteeseesi sopivia erilaisia työvälineitä, vinkkejä ja ajatuksia riittävän palautumisen ja unenlaadun varmistamiseksi. Näin pääset tehokkaasti työstämään omasta arjestasi kognitiivisesti ja emotionaalisesti yhä tasapainoisempaa.

Moodmetric-sormus

Sormuskoot: XS (16 mm), S (17 mm), M (18,5 mm), L (20 mm), XL (21,5 mm)
Värivaihtoehdot: Musta, harmaa, luumu, vihreä (kts. kuva ylempänä sivulla)

Tiedustelut: maija.laurikkala-dewes@pirte.fi

Yhteistyössä: