HYVINVOINNIN JOULUPAKETTI

Tämän joulun superpaketti on Moodmetric-älysormus ja tunnin mittainen data-analyysi Pirten terveydenhuollon ammattilaisen kanssa!
Paketti sisältää myös puolen tunnin seurantakäynnin.

Joululahjaksi hyvinvointia tuleville vuosille!

Ihon sähkönjohtavuutta mittaava Moodmetric-älysormus on tuki yksilölliseen stressinhallintaan. Sovelluksen kautta voit seurata reaaliaikaisesti psyykkistä kuormitusta, palautumista ja unenlaatua. Jotta saat datasta kaiken irti, sisältää paketti tunnin vastaanoton sekä puolen tunnin seurantakäynnin aiheeseen koulutetun Pirte lääkärikeskuksen asiantuntijan kanssa.

365€

Rajoitettu erä: 100 kpl
Sormusten varaus: 3.-18.12.2019 – varausohjeet löydät alempaa!

Kaikenlainen stressi vaatii palautumista

Ajoittainen stressaaminen on täysin normaalia – jokainen meistä stressaa toisinaan. Stressillä tarkoitetaan usein tilannetta, jossa yksilö kokee, että häneen kohdistuvat haasteet ja vaatimukset ylittävät hänen käytössään olevat voimavarat. Liiallinen ja pitkittynyt stressi heikentää hyvinvointiamme ja altistaa monille psyykkisille ja fyysisille sairauksille.

Sanana ”stressi” on totuttukin mieltämään pääosin negatiivisena asiana, mutta ns. kielteisen stressin lisäksi on olemassa myönteistä, lyhytaikaista stressiä, joka auttaa keskittymään, saa meidät innostumaan ja parantaa sekä fyysistä että psyykkistä suoritustamme.

Olipa stressi sitten kielteistä tai myönteistä, näkyy se kehossamme kuormituksena ja vaatii vastapainokseen palautumista. Tasapainon löytyminen kuormituksen ja palautumisen välille onkin yksi tärkeimmistä asioista hyvinvoivan arjen kannalta.

Äärimmäisessä stressitilanteessa kehomme reagoi tunnistettavalla tavalla: taistele tai pakene! Kehoon virtaa adrenaliinia, sydän hakkaa ja kädet hikoontuvat. Useimmiten kuormitustilanteet ovat onneksi kuitenkin paljon lievempiä, mutta yhtä lailla silloinkin kehossamme tapahtuu paljon. Näitä reaktioita emme edes suoraan tiedosta, ja yksi tällainen asia on muutos ihon sähköjohtavuudessa.

Moodmetric-älysormus on tuki stressinhallintaan

Ihon sähkönjohtavuutta mittaava Moodmetric-älysormus auttaa tunnistamaan yksilön arjessa niin kuormittavia kuin palauttaviakin tekijöitä ja on siten tuki yksilölliseen stressinhallintaan. Sovelluksen kautta pääset seuraamaan reaaliaikaisesti psyykkistä kuormitustasi, palautumistasi sekä unenlaatuasi.

Sormuksesta saadun datan avulla opit tunnistamaan tilanteet, jotka sinua kuormittavat, tehokkaimmat tavat palautua sekä näet suoraan ovatko nämä kaksi tasapainossa. Pitkällä tähtäimellä opit lukemaan itseäsi yhä paremmin ja tunnistat keinoja tehdä arjestasi yhä mielekkäämpää. 

Lisätietoa Moodmetric-sormuksesta, sen käytöstä ja tutkimuksista löydät täältä!

Kaikki irti datasta!

Moodmetric-älysormuksen ja sovelluksen avulla pääset seuraamaan omaa stressitasoasi, palauttavia hetkiäsi sekä unenlaatuasi siis missä ja milloin vain.

Saadaksesi datasta kaiken irti ja nopeammassa ajassa, kuuluu joulupakettiimme tunnin läpikäynti Pirte lääkärikeskuksen asiaan koulutetun terveydenhoidon asiantuntijan kanssa. Tunnin aikana pääset yhdessä asiantuntijan kanssa analysoimaan dataa valitsemaltasi kahden viikon – kuukauden ajalta. Lisäksi lahjakortti kattaa puolen tunnin mittaisen, vapaaehtoisen seurantakäynnin analyysikerran jälkeen. Lahjakortin voimassaolo on 2.1.-30.6.2020.

Asiantuntija auttaa sinua tunnistamaan erilaisia kuormittavia tilanteita – niin hyviä kuin huonojakin – sekä antaa elämäntilanteeseesi sopivia erilaisia työvälineitä, vinkkejä ja ajatuksia riittävän palautumisen ja unenlaadun varmistamiseksi. Näin pääset tehokkaasti työstämään omasta arjestasi kognitiivisesti ja emotionaalisesti yhä tasapainoisempaa.

Näin ostat hyvinvoinnin joulupaketin

1. Varaa sormus


Varaa sormus
joko Pirte Ratinan asiakaspalvelusta (avoinna ma-pe klo 8-19, la 10-16, su 10-17) tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe klo 7.30-17). Varatessasi pyydämme sinulta nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen sekä sormuksen koon sekä värin. Pirte Ratinan asiakaspalvelusta löydät sovituskappaleet.

Sormuskoot: XS (16 mm), S (17 mm), M (18,5 mm), L (20 mm), XL (21,5 mm)
Värivaihtoehdot: Musta, harmaa, luumu, vihreä (kts. kuva ylempänä sivulla)

Varauksen yhteydessä saat noutoikkunan sormuksen noutoa varten. Noutoikkuna avautuu muutaman päivän kuluttua varauksestasi ja on seitsemän päivän pituinen (lähempänä aattoa neljä päivää). 

Viimeinen mahdollinen varauspäivä on keskiviikko 18.12.2019.

 

2. Nouda sormus


Nouda sormus Pirte Ratinasta
noutoikkunasi ja Pirte Ratinan aukioloaikojen puitteissa silloin kuin sinulle sopii. Saat varaamasi sormuksen sekä lahjakortin data-analyysiin henkilöllisyystodistustasi vastaan. Maksu hoidetaan noudettaessa korttimaksulla.  

Yhteistyössä:

 

Perustiedot:

Hinta: 365€
Rajoitettu erä: 100 kpl
Varausaika: 3.-18.12.2019
4-7 pv:n noutoikkunat aikavälillä: 10.-23.12.2019
Lahjakortti data-analyysiin voimassa: 2.1.-30.6.2020