Moodmetric-mittaus – tasapaino kuormituksen ja palautumisen välille

Moodmetric-mittaus tehdään älysormuksen avulla, joka seuraa yksilön kognitiivista ja emotionaalista kuormitusta. Yksilöllä mittaus kestää kaksi viikkoa, yrityskohtaisen, valmennuksellisen ja ryhmämuotoisen mittauksen pituus sovitaan erikseen.

Sormuksen kautta saatu data kertoo, kuinka hyvin on saavutettu tasapaino stressin ja palautumisen välillä: kuinka stressaavia päivät ovat, miten henkilö palautuu vuorokauden aikana ja kuinka hyvin hän nukkuu. Vireystilan mittaus on tehokas ennakoivan stressinhallinnan työkalu.

Moodmetric-mittauksen avulla voidaan tunnistaa krooninen stressi jo varhaisessa vaiheessa. Teknologia auttaa yksilöitä tunnistamaan kuormituksen lähteet ja palautumisen keinot helposti ja oivalluttavasti. Mittauksesta saatu data auttaa löytämään tasapainon kuormituksen ja palautumisen välillä, jotta yksilö voi hyvin ja säilyttää toimintakykynsä.

Työterveyshuolto auttaa käyttöönotossa, datan tulkinnassa ja mittausten perusteella esiin nouseviin asioihin sopivien ratkaisujen löytämisessä.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteys Pirten asiakkuuspäällikkö Mari Koskeen: mari.koski@pirte.fi, p. 050 514 6081

Lue lisää Moodmetric-mittauksesta täältä.