TYÖTERVEYSHUOLLON KORONATESTAUS

Työterveysasiakkaiden koronatestaus Tampereella

 

Tarjoamme mahdollisuuden koronavirustestaukseen kaikille asiakasyrityksillemme. Koronavirustestiin pääsee työterveyshuollon asiakas, jolla on koronaan yleisesti liitettyjä oireita (esim. hengitystietulehduksen oireet kuten kurkkukipu, nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus, allergiaoireet, hengenahdistus tai korvakipu, vatsaoireet kuten ripuli, ihottuma tai haju- tai makuaistin muutokset). 

Näytettä ei oteta henkilöltä, jolla on todettu COVID-19-infektio kuuden kuukauden sisään. Lisäksi täyden rokotussarjan saaneiden (kaksi rokoteannosta, toisesta annoksesta yli viikko) henkilöiden ei tarvitse hakeutua koronanäytteenottoon, mikäli heillä on lieviä hengitystieinfektion oireita. Poikkeuksena ovat sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät sekä henkilöt, joilla on tiedossa oleva koronavirusaltistus edeltävän kahden viikon ajalta – heidät testataan edelleen matalalla kynnyksellä.

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

 

Koronatestiin pääsevät ajanvarauksella ne työterveysasiakkaat, joiden työnantaja on sopinut testauksesta Pirten kanssa. Varmistathan asian työnantajaltasi. Mikäli testaus ei kuulu sopimukseen, maksaa asiakas testin itse.

Verkkoajanvaraus 24/7

Tee oirearvio Omaolo-palvelussa. Mikäli Omaolo kehottaa sinua hakeutumaan testattavaksi, voit varata ajan testaukseen suoraan verkkoajanvarauksemme kautta.

OmaPirte.fi

Lääkärichat palvelee arkisin klo 8-18.30, hoitajachat arkisin klo 8-15.30 ja molemmat lauantaisin klo 10-16.30 ja sunnuntaisin klo 10-15.30.

(03) 5656 4600

Hoidontarpeen arvio, ajanvaraus ja asiakaspalvelu. Avoinna arkisin klo 7.30-19, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 10-16.

Huomioithan, että puhelinpalvelussamme voi olla tällä hetkellä ruuhkaa ja arki-iltojen (klo 17-19) ja viikonlopun puhelinpalvelu on ensisijaisesti koronaan liittyvää ja kiireellistä asiointia varten.

Muistathan perua testiajan, mikäli et jostain syystä tarvitsekaan testiä

Pirten testipisteisiin varatun ajan voit perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen peruutus@pirte.fi. Kirjoita viestiin oma nimesi, peruutuksen syy, vastaanottavan asiantuntijan nimi sekä peruttavan vastaanoton päivämäärä ja kellonaika. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme (03) 5656 4600.

Mikäli aikasi on varattu johonkin Fimlabin toimipisteistä, saat tekstiviestitse varaustunnuksen, jolla testin voi perua.