Infektiovastaanotto koronaoireisille

Pirten infektiovastaanotto

Pirten infektiovastaanotto hoitaa kaikissa asioissa niitä henkilöitä, joiden oireisto vastaa osin tai kokonaan koronavirukseen yleisesti liitettyjä oireita.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa tai sinulla on hengitystieoireita, allergiaoireita, kuumetta, vatsaoireita, silmä- tai korvatulehdusoireita, ihottumaa tai haju- ja makuaistin muutoksia, ethän varaa aikaa perinteiselle vastaanotolle verkkoajanvarauksemme kautta, vaan toimi näin:

Saat näitä reittejä pitkin hoidontarpeen arvion ja tarvittaessa ajan infektiovastaanotollemme sekä koronavirustestaukseen.

Huomioithan, että ylläoleva ohje koskee kaikkia oireisia riippumatta siitä, oletko saanut aiemmin negatiivisen testituloksen tai koronarokotteen.

Muistathan perua testiajan, mikäli et jostain syysta tarvitsekaan testiä. Pirten testipisteisiin varatun ajan voit perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen peruutus@pirte.fi. Kirjoita viestiin oma nimesi, peruutuksen syy, vastaanottavan asiantuntijan nimi sekä peruttavan vastaanoton päivämäärä ja kellonaika. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-17, la 10-17 ja su 10-16). Mikäli aikasi on varattu johonkin Fimlabin toimipisteistä, saat tekstiviestitse varaustunnuksen, jolla testin voi perua.

Yksityisasiakas: katso toimintaohje täältä.

Jos sinulla on jo aika varattuna muille kuin infektiovastaanotollemme ja sinulle ilmaantuu koronaan yleisesti liitettyjä oireita (kts. oirelista ylempää), soita (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-17, la 10-17 ja su 10-16) – tilanteesta riippuen voimme siirtää aikasi infektiovastaanotollemme, siirtää sitä eteenpäin tai muuttaa sen etävastaanotoksi. 

Infektiovastaanotto – aukioloajat

Arkisin klo 8-16 (hoidontarpeen arvion kautta – kts. ohjeet ylempää)

 

Sijainti:

Pirten infektiovastaanotto sijaitsee sairaala-alueella Finn-Medi 1 -rakennuksessa. Toimitilan sisäänkäynti on Ensitien puolella – Tays Ensiapu Acutasta katsoen vasemmalla naapurirakennuksessa. Sisäänkäynti ympyröity keltaisella. Älä mene sisään Pirte Tays -päätoimipisteelle (punainen rasti).

 

Paikan päällä:

Käytäthän maskia ja muista turvavälit. Sinun ei tarvitse ilmoittautua. Voit tulla sisään odottamaan, sinut kutsutaan nimellä. 

 

Saapuminen

Infektiovastaanotolle löytää sekä autolla, pyörällä että kävellen saavuttaessa helpoiten kääntymällä Teiskontieltä Kuntokadulle. Pyörällä ja kävellen saapuessasi käänny Kuntokadulta oikealle Ensitielle kohti Tays Ensiapu Acutaa. Seuraathan pihalla olevien Pirte-kylttien ohjeita, niin löydät oikeaan paikkaan. Infektiovastaanotolle kuljetaan erillisestä sisäänkäynnistä, Pirte Tays -päätoimipisteen pääovesta katsottuna vasemmalta.

Tays Keskussairaalan omia opasteita löydät täältä (esimerkiksi polkupyöräparkit).

 
Parkkeeraus

Maksullista parkkitilaa löytyy esimerkiksi sairaala-alueen parkkihallista, jonka sisäänkäynti on Kuntokadulla Tays Sydänsairaalan kohdalla. Parkkihallista löydät Pirte Taysiin kätevästi Ensiapu Acutan opasteita seuraamalla, sisäänkäyntimme löytyy Acutan edestä vasemmalle katsottaessa oranssin katoksen alta.

Maksullista parkkitilaa löytyy myös Keilakujan parkkialueelta. Sisäänajo Kuntokadun kautta, käänny vasemmalle vähän ennen Kauppi Sports Centeriä. Keilakujan parkkialueelta Pirte Taysiin löytää kääntymällä Kuntokadulta Arvo Ylpön kadulle ja sitten Ensitielle. Kävele kohti Ensiapu Acutaa, jonka pääovia ennen Pirte Taysin oranssi katos ja pääsisäänkäynti jää vasemmalle.

Pirte TAYS

Infektiovastaanotto