Valitse sivu

Sairausvastaanotto ja akuuttivastaanotto Tampereella

 

Pirte Ratinassa toimiva akuuttivastaanotto ottaa vastaan äkillisissä sairastumistapauksissa. Tällaisia ovat esimerkiksi flunssa ja kuume, vatsa-, silmä- ja korvaoireet, äkilliset niska- ja selkäoireet sekä lievät tapaturmat. Henkeä uhkaavissa tilanteissa ja vakavissa tapaturmissa tulee suunnata suoraan Tays Ensiapu Acutaan.  

Akuuttivastaanotto palvelee ajanvarauksella niin yksityis- kuin työterveysasiakkaitakin. Ajan voit varata koska vain joko verkon kautta tai puhelimitse (arkisin klo 7.30-17). Puhelinajanvarauksessa voidaan tehdä samalla hoidontarpeen arvio, eli jos olet epävarma tilanteestasi, suosittelemme soittamaan.

Arkisin akuuttivastaanottoa pitävät ajanvarauksella sekä hoitaja että lääkäri, arki-iltaisin (klo 16-19) ja viikonloppuisin lääkäri.

Akuuttivastaanotto ajanvarauksella Pirte Ratinassa:

ma-pe klo 8-19
la klo 10-17
su klo 10-16

Puhelinajanvaraus: 
(03) 5656 4600

(arkisin klo 7.30-17)

Vuoronumerovastaanotto:

Mikäli sopivaa aikaa ei jostain syystä löydy ajanvarauksen kautta tai tilanne vaatii välitöntä hoitoa, asiakkaitamme palvelee arkisin klo 8-16 myös hoitajan vastaanotto vuoronumeroperiaatteella. Vuoronumerovastaanotto toimii akuuttivastaanoton yhteydessä Pirte Ratinassa. Kiireettömät asiat, kuten pitkäaikaiset vaivat, terveydentilan seurannat ja rokotukset eivät kuulu akuuttivastaanotolle, vaan asiakkaan tulisi varata aika asiasta riippuen joko hoitajalle tai lääkärille, työterveysasiakkaiden tapauksessa ensisijaisesti omalle työterveyshoitajalle tai -lääkärille.