Sairausvastaanotto ja akuuttivastaanotto Tampereella

Verkkoajanvaraus

Akuuttivastaanoton ajanvaraus puhelimella: (03) 5656 4600 arkisin kello 7.30 – 17:00

Sairausvastaanotto sijaitsee Tampereella Kauppakeskus Ratinan toimipisteessä (poliklinikka, 4. ja 5. kerros). Ajan hoitajan tai lääkärin vastaanotolle voit varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (03) 5656 4600. Voit tulla hoitajan akuuttivastaanotolle arkisin myös ilman ajanvarausta klo 8-16 välillä.

Viikonloppuisin sairausvastaanoton toiminta poikkeaa arkipäivän toiminnasta. Akuuttivastaanoton aikoja on mahdollista varata ainoastaan lääkärille nettiajanvarauksen kautta. Huomioithan, että viikonloppuisin on henkilökuntaa vähemmän, esimerkiksi oven avaamisessa voi olla viivettä.

Sairausvastaanotto työterveysasiakkaillemme

Sairausvastaanotto on tarkoitettu henkilölle, joka on sairastunut äkillisesti. Tällaisia äkillisiä sairastumisia ovat esimerkiksi flunssa, vatsa-, silmä- ja korvaoireet, äkilliset niska- ja selkäoireet sekä työtapaturmat. Sairausvastaanotto perustuu yhteistyöhön työterveysammattilaistemme välillä. Hoitajan ja lääkärin vastaanotoilla arvioidaan aina sairauden vaikutusta asiakkaan sen hetkiseen sekä mahdollisesti myös tulevaan työkykyyn.

Kiireettömät asiat, kuten pitkäaikaiset vaivat, terveydentilan seurannat, rokotukset tai työssä jaksamiseen liittyvät asiat, eivät kuulu sairasvastaanotolle, vaan asiakkaan tulisi varata aika asiasta riippuen joko omalle työterveyshoitajalle tai -lääkärille.