Ajanvarausohjeet

Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa aikoja työterveysasiakkaille ja yksityisasiakkaille. Ennen ajanvarausta työterveysasiakkaan on hyvä selvittää työnantajalta, mitkä palvelut ja asiantuntijat ovat asiakkaan käytettävissä. Palvelujen laajuus riippuu työnantajan tekemästä työterveyssopimuksesta. Jos asiakas varaa ajan tai valitsee palvelun, joka ei sisälly sopimukseen, maksaa asiakas käynnin itse. Jos sinulla on kysymyksiä työnantajasi valitseman palvelutason laajuudesta, kysy työnantajaltasi tai soita meille.

Lue lisää aiheesta:

Ajanvaraus puhelimitse

p. (03) 565 64600 arkisin klo 7:30–17

 

Voit varata ajan sekä netissä että puhelimitse. Kiireellisissä tapauksissa saat numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaan.

Työterveysasiakkaan tulee varata ensimmäinen vastaanottoaika puhelimitse, koska ajanvarausjärjestelmä ei tunnista uutta asiakasta. Tämän jälkeen ajan voi varata netissä. Yksityisasiakas voi varata ensimmäisen aikansa myös nettiajanvarauksen kautta.

Tampereen kaupungin työntekijöiden hoitajalinja on poistunut käytöstä. Kaupungin työtekijät voivat varata ajan ajanvarauksesta tai puhelimitse normaalin ajanvarauskäytännön mukaisesti.

 

Työterveysasiakkaan ajanvaraus verkossa

 

Nettiajanvarauksen kautta työterveysasiakas voi varata vastaanottoajan:

  • työterveyslääkärille
  • työterveyshoitajalle
  • työterveyspsykologille
  • fysioterapeutille
  • rokotuksiin
  • digilääkärille
  • näytteenottoon

Huomioithan, että näytteenottoon tarvitset lähetteen ja työfysioterapeutin sekä työterveyspsykologin vastaanotolle tullaan vain työterveyslääkärin tai työterveyshoitajan suosituksesta. Pyri ensisijaisesti varaamaan aika yrityksesi vastuutyöfysioterapeutille.

Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä ohjaa sinua ajanvarauksessa tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, joista valitaan asiaan tai oireisiin sopivin. Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme, työterveysasiakkaiden kohdalla asiantuntijalle, joka on nimetty yrityksellesi. Voit varata tarjotun ajan tai määritellä sinulle sopivamman päivän ja kellonajan. Halutessasi voi vaihtaa vastaanoton toimipistettä tai asiantuntijaa.

 

Yksityisasiakkaan ajanvaraus verkossa

 

Yksityisasiakas (eli itse maksava asiakas) voi varata nettiajanvarauksen kautta ajan yleislääkärille, eri erikoislääkäreille, poliklinikkahoitajalle, toimintaterapeutille, näytteenottoon ja kuvantamispalveluihin.

Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä pyytää sinua lisäämään yhteystietosi, mikäli olet varaamassa aikaa ensimmäistä kertaa. Valitse mille asiantuntijalle tai mihin palveluun haluat varata ajan. Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme. Voit varata kalenterista sinulle sopivan päivän ja kellonajan.

 

Lääkärille myös viikonloppuisin

 

Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin. Viikonloppujen lääkäriajat ovat tarkoitettu vain akuutteja ja kiireellisiä tapauksia varten. Ne ovat varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksen kautta.