Näytteenotto

Laboratoriopalvelumme hoitaa Fimlab Oy, jolla on 50 toimipistettä Pirkanmaalla. Näistä kaksi toimii Pirten yhteydessä, mikä helpottaa asiakkaidemme pääsyä tutkimuksiin.

Toinen näytteenottopiste on vastaanottotiloissamme Ratinan toimipisteessä osoitteessa Vuolteenkatu 1 (Kauppakeskus Ratinan 4.kerros). Ratinan näytteenotto on avoinna maanantaista torstaihin kello 7.30-15 ja perjantaisin 7.30 – 13.30

Toinen näytteenotto sijaitsee Taysin toimipisteemme yhteydessä, osoitteessa Biokatu 12, Finn-Medi 5, 3. krs. Taysin näytteenotto on avoinna maanantaista perjantaihin 7.30-10.30.

Ratinan toimipisteessä tutkimuksiin pääsee vuoronumerolla paikan päällä tai netissä tehdyllä ajanvarauksella, Taysin toimipiste toimii ajanvarausperiaatteella.

Lisäksi teemme poliklinikallamme joitain päivystystutkimuksia, joiden tulokset saa heti vastaanottokäynnillä.

Huomioi, että näytteenotossamme ei oteta seuraavia näytteitä: sieniviljelyjä, prick-testejä, papa-näytteitä tai muita gynekologisia näytteitä, virtsan huumausainetutkimuksia, sokerirasituksia, bakteeriviljelynäytteitä tai pikanäytteitä. Taysin toimipisteessä näiden lisäksi ei ole spirometriatutkimusta.

Laboratoriotutkimukset, joihin työterveysasiakkaalla on mahdollisuus päästä, riippuu työnantajan tekemästä sopimuksesta kanssamme. Näytteenottoon päästäkseen työntekijä tarvitsee aina työterveyslääkärimme tai -hoitajan kirjoittaman lähetteen. Ohjeita tutkimuksiin valmistautumisesta löytyy Fimlabin verkkosivuilta tai kysymällä asiakasneuvonnasta, p. 03 311 74445 (arkisin klo 8-16).