Ultraäänitutkimukset sekä röntgen- ja magneettikuvaukset Tampereella Ratinan toimipisteessämme

Tarjoamme Tampereen Ratinassa kuvantamispalvelut yhteistyössä SYNLABin kanssa

Taysin kuvantamiskeskuksen sopimusyksiköt Tampereen yliopistollisessa sairaalassa sekä Hatanpään sairaalassa ovat tilapäisesti pois palveluvalikoimastamme tietojen siirron haasteiden vuoksi, mutta pyrimme palvelemaan näissäkin mahdollisimman pian.

Tutkimusten sisältö ja niihin valmistautuminen

Pirten uudet kuvantamispalvelut ovat käytettävissä Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa sijaitsevissa tiloissamme. Palvelut ovat saatavilla ma-pe klo 7:50-18.

Magneettikuvantamiset tehdään SYNLABin omassa yksikössä osoitteessa Rautatienkatu 22. Kuvantamispalveluja voivat käyttää kaikki sekä Pirten että SYNLABin yritys- ja yksityisasiakkaat.

Voit varata ajan joko nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla SYNLABille numeroon 010 326 3260.

Kuvantamisaikaa varatessasi kirjaudu aluksi Pirten verkkoajanvaraukseen > valitse kuvantamispalvelut ja odota ohjausta SYNLABin sivuille > valitse mihin tutkimukseen olet tulossa > valitse sopiva ajankohta ja täytä varaukseen tarvittavat henkilötiedot. SYNLABin sivuille ei tarvitse erikseen rekisteröityä, vaikka sivusto sitä pyytää.

Sinut kutsutaan tutkimuksiin Silta-odotusaulasta. Mikäli sinulla ei ole etukäteen varattua aikaa, tutkimuksiin pääsee vain lääkärin päivystyksellisellä lähetteellä. Tällöin vapaata aikaa voi tiedustella röntgenin luukulta. Pirten työterveysasiakas saa tuloksensa omalta lääkäriltä tai hoitajalta. Itse palvelun maksanut asiakas saa mukaansa kuva-CD:n sekä lausunnon omaan Terveyskansioonsa eli nettiportaaliin. Kuvantamistutkimukset, joihin työntekijällä on mahdollisuus päästä, riippuu siitä, millaisen sopimuksen työnantaja on tehnyt kanssamme.

Kuvantamispalvelua varten käytössämme ovat uudet laitteet: röntgentutkimuslaite on suoradigitaalinen Carestream DRX Ascend ja ultraäänitutkimuksiin ultraäänilaite GE Logiq S7, joka on varustettu gynekologi-, urologi- ja kardiologi -anturivalikoimalla.

Muita kuvantamispaikkojamme ovat: