Valitse sivu

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kaikki Pirten kurssit, ryhmät ja valmennukset on peruttu vähintään maalis-huhtikuun ajalta. Palaamme asiaan kevään aikana.

 

Pirte tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ryhmiä, kursseja ja valmennuksia. Kurssit ja valmennukset tukevat terveitä elintapoja ja auttavat ylläpitämään hyvinvointia omatoimisesti. Saat niistä energiaa ja inpiraatiota arkeesi ja vapaa-aikaasi. Pirten kurssien ja valmennusten vetäjät ovat osaavia ja innostavia terveyden- ja sairaanhoidon ammattilaisia, joiden asiantuntijuuteen voit luottaa. Meillä pääset keskustelemaan lääkärien, hoitajien ja fysioterapeuttien kanssa. Kursseja ja valmennuksia järjestetään pitkin vuotta, mutta suuri osa toteutuksista alkaa syksyisin, elo-lokakuussa. Pyrimme tarjoamaan erityyppisiä ja eri aihepiireihin liittyviä ryhmiä, jotta jokaisen on mahdollista löytää se itseä kiinnostava ja omaa hyvinvointia hyödyntävä valmennus. Lähde siis mukaan! Paitsi että saat tietoa ja inspiraatiota suoraan asiantuntijoilta, myös valmennusten muiden jäsenten vertaistuki on tärkeää. Tutustu kursseihimme nyt ja ilmoittaudu mukaan!  

Työterveysasiakkaille

 

 

Psykofyysinen kivunhallinta

Kivunhallintaryhmään otetaan 10-12 pitkittynyttä/kroonista kipua potevaa henkilöä, jotka haluavat oppia pärjäämään kipuongelman kanssa paremmin. Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa kerran viikossa kahden tunnin ajan, lisäksi seurantahaastattelu. Ryhmän päävetäjinä toimivat työfysioterapeutti ja kipupsykologi.  

Ensiapukurssit (Ratina)

Pirte järjestää yleisiä ensiapukursseja, joissa osallistujia on enintään 15 henkilöä ja osallistujia voi tulla eri yrityksistä. Yritys voi myös hankkia omalle henkilöstölleen ensiapukurssin, jolloin kurssi voidaan toteuttaa joko yrityksen tai meidän tiloissamme. Kurssin sisältö räätälöidään työpaikan tarpeiden mukaan ja rakennetaan esimerkiksi sen mukaan, millaiset tapaturmat ovat yrityksessä tai yrityksen toimialalla tyypillisiä.  

Ensiapukurssit (Orivesi)

Ensiapukursseja myös Orivedellä! Katso itsellesi sopivat päivämäärät ja ilmoittaudu mukaan.  

Tupakkainfo

Haluatko irti tupakoinnista? Pirte-työterveyshuolto järjestää ryhmiä tupakoinnin lopettamisen tueksi. Tavoitteena on osallistujien tupakoimattomuus, tärkeintä on halu lopettaa.  

FOORUMIX-esimiesryhmä

Foorumix on ryhmä, jossa esimiehet pääsevät jakamaan kokemuksiaan luottamuksellisesi ja vastavuoroisesti muiden samassa tilanteessa olevien kesken. Foorumeissa yleisimpiä keskustelunaiheita ovat työkyky-, henkilöstö- ja kehittämisasiat sekä esimiehen oma jaksaminen.