Pirten hierojat

Pirten hierontaan voit tulla joko itsemaksaen tai työterveysasiakkaana, mikäli hierontapalvelut on sisällytetty työnantajasi tekemään työterveyssopimukseen (voit tiedustella asiaa esimieheltäsi tai työterveyshoitajaltasi). 

Hieronnan tarkoitus on lievittää oireita, nopeuttaa palautumista, rentouttaa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se on erinomainen lisä urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoon, mutta se sopii hyvin kenelle tahansa rasituksesta palautumiseen tai ihan vain rentoutumiseen.

Essi Peltoniemi

Klassinen ja urheiluhieroja

Lue lisää Essistä!

”Hierontakoulutuksen lisäksi olen suorittanut personal trainer -sertifikaatin, joten annan mielelläni hierontakäynnillä myös vinkkejä sopivista liikuntamuodoista. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja olen harrastanut lentopalloa 13 vuoden ajan.”

Toimipiste:
Pirte Ratina, Pirte Sportti

Emmi Huovinen

Klassinen ja urheiluhieroja

Lue lisää Emmistä!

 ”On hienoa päästä löytämään yhdessä asiakkaideni kanssa apu heidän vaivoihinsa sekä auttaa heitä ennaltaehkäisemään uusien vaivojen syntymistä.” Emmin vahvuutena on hyvät vuorovaikutustaidot, jotka tukevat jokaisen asiakkaan kohtaamista ja yhteisen ratkaisun löytämistä ongelmiin.

Toimipiste:
Pirte Kangasala