Pirten fysioterapeutit

Pirten fysioterapeuttien vastaanotolle voit tulla joko itsemaksaen tai työterveysasiakkaana, mikäli fysioterapeutin vastaanotto on sisällytetty työnantajasi tekemään työterveyssopimukseen (voit tiedustella asiaa esimieheltäsi tai työterveyshoitajaltasi). 

Susanna Kiiltomäki

Susanna Kiiltomäki

Fysioterapeutti

Lue lisää Susannasta

Olen erikoistunut fasciamanipulaatioon (Stecco® Fascial Manipulation I-III) sekä MDT-terapiaan. Lisäksi olen PhysioTrainer (pt) ja Ravintovalmentaja (Trainer4You). Olen myös ohjannut erilaisia liikuntaryhmiä 22 vuotta ja tähän liittyviä koulutuksia minulla on lukuisia: esimerkiksi kahvakuulaohjaaja, zumba- ja lavisohjaaja ja PhysioPilates-ohjaaja (taso III).

Toimipiste:
Pirte Ratina

Ulla Syrjälä

Ulla Syrjälä

Lantionpohjan terveyteen erikoistunut fysioterapeutti

Lue lisää Ullasta

Vastaanotolleni voi hakeutua virtsanpidätysongelmien, intiimialueiden kiputilojen, erkauman kuntoutuksen ja synnytyksestä palautumisen sekä rankaperäisten niska-selkä -alueen tai rangasta raajoihin säteilevien oireiden vuoksi. Hoidan myös niskaperäistä päänsärkyä sekä alaselän tai lantion alueen ongelmia.

Toimipiste:
Pirte Ratina

Janita Heikkilä

Janita Heikkilä

Purentaelimistöön erikoistunut fysioterapeutti

Lue lisää Janitasta

Vastaanotollani voi saada apua leuan ja kasvojen alueen kiputiloihin, hampaiden narskutteluun tai yhteen puremiseen sekä leuan jäykkyyteen. Yleisiä hoitamiani vaivoja ovat myös korvasäryt, nielemisongelmat, päänsäryt sekä niska-hartiaseudun ongelmat. Oireita voivat olla myös erilaiset leukanivelten äänet, kuten lonksuminen, rahina ja naksuminen.

Toimipiste:
Pirte Ratina

Dinah Bedretdin

Dinah Bedretdin

Fysioterapeutti

Lue lisää Dinahsta

Erityisosaamisiani ovat alarajaaja-analyysit sekä ortopedisten tukipohjallisten valmistaminen (footbalance medical). Olen myös koulutukseltani lymfaterapeutti, joten kaikennäköiset turvotukset, leikkausten jälkeiset /syöpähoitojen jälkeiset / aineenvaihdunnasta johtuvat turvotukset ovat erikoisalaani. Olen toiminut viimeiset viisi vuotta Suomen nuorten koripallomaajoukkueen fysioterapeuttina.

Toimipiste:
Pirte Ratina

Maija Laurikkala-Dewes

Maija Laurikkala-Dewes

Fysioterapeutti

Lue lisää Maijasta

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset asiakkaat sekä lääkärin lähetteellä että ilman. Olen toiminut fysioterapeuttina monenlaisten asiakkaiden parissa: tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien hoidossa (erilaiset kiputilat, liikehäiriöt, rasitusvammat tai leikkauksesta kuntoutuminen), ylikuormitukseen ja jaksamiseen liittyvien ongelmien hoidossa ja eri lajien urheilijoiden (mm. voimistelijoiden, soutajien, hiihtäjien, juoksijoiden, MansePP:n edustusjoukkueiden sekä Suomen Suunnistusliiton nuorten maajoukkueen) fysioterapeuttina. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ohella sydäntäni lähellä ovat stressinhallinta ja uupumisoireiden hoito.

Toimipiste:
Pirte Ratina, Pirte Kangasala