Valitse sivu

Pirten asiantuntijat

Tutustua huippuammattilaisiimme!

Voit varata nettiajanvarauksemme kautta kätevästi aikoja yleis- ja erikoislääkäreille sekä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin vastaanotoille tai soittaa ajanvaraukseemme (03) 565 64600.

Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa laadukkaita terveys- ja sairaanhoidon palveluita työterveysasiakkaiden lisäksi nyt myös yksityisasiakkaille. Meiltä löytyvät eri alojen monipuoliset ammattilaiset juuri sinun tarpeitasi varten ja pääset meillä tarvittaessa nopeasti ja joustavasti jatkotutkimuksiin.

Pirtessä yksityisasiakkaita vastaanottavat:

Lisäksi neuvottelemme useiden eri erikoisalojen lääkärien kanssa yhteistyön aloittamisesta. Työterveysasiakkaiden palvelut räätälöidään yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Yhteistyökumppanimme Synlab hoitaa kuvantamiset (ultraääni- ja röntgenkuvantamiset) uusimmilla laitteilla Ratinan päätoimipisteessämme. Näytteet voidaan ottaa samalla käynnillä, ja ne analysoidaan joko heti paikan päällä tai tarvittaessa Fimlabin uusinta teknologiaa edustavassa analysointikeskuksessa. Olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin (ajanvarauksella). Katso toimipistekohtaiset aukioloajat toimipisteiden omilta sivuilta.

Laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti ja lisäämme osaamistamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

 

Lue lisää pirteläisistä

Hyvinvointivalmentaja Maija Laurikkala-Dewes tukee palauttavan arjen rakentamisessa

Elämme nykyään hyvin nopeatempoisessa ärsyketulvassa ja meitä ympäröivä maailma muuttuu jatkuvasti. Henkinen hyvinvointi on koetuksella. Psyykkistä kuormitusta aiheuttavat erilaiset paineet, keskeytykset ja epävarmuus. Ristiriidat omien tarpeiden ja ulkoisten odotusten välillä kuormittavat. Omat sisäiset uskomukset saattavat tehdä epäselväksi, mistä oikeasti nauttii ja miltä esimerkiksi kehossa tuntuu silloin, kun on hyvä olla.