Pirten asiantuntijat

Tutustua huippuammattilaisiimme!

Voit varata nettiajanvarauksemme kautta kätevästi aikoja yleis- ja erikoislääkäreille sekä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin vastaanotoille tai soittaa ajanvaraukseemme (03) 565 64600.

Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa laadukkaita terveys- ja sairaanhoidon palveluita työterveysasiakkaiden lisäksi nyt myös yksityisasiakkaille. Meiltä löytyvät eri alojen monipuoliset ammattilaiset juuri sinun tarpeitasi varten ja pääset meillä tarvittaessa nopeasti ja joustavasti jatkotutkimuksiin.

Pirtessä yksityisasiakkaita vastaanottavat:

Lisäksi neuvottelemme useiden eri erikoisalojen lääkärien kanssa yhteistyön aloittamisesta. Työterveysasiakkaiden palvelut räätälöidään yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Yhteistyökumppanimme Synlab hoitaa kuvantamiset (ultraääni- ja röntgenkuvantamiset) uusimmilla laitteilla Ratinan päätoimipisteessämme. Näytteet voidaan ottaa samalla käynnillä, ja ne analysoidaan joko heti paikan päällä tai tarvittaessa Fimlabin uusinta teknologiaa edustavassa analysointikeskuksessa. Olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin (ajanvarauksella). Katso toimipistekohtaiset aukioloajat toimipisteiden omilta sivuilta.

Laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti ja lisäämme osaamistamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

 

Lue lisää pirteläisistä

Työhyvinvointi on palauttavan arjen kulmakivi

Kesälomalta palatessa kevään kiirehuiput työssä ovat jääneet taakse, kesän valohoito on tehnyt tehtävänsä ja akkuja on tullut ladattua loman aikana. Mieli on rennompi ja vastaanottavaisempi alkavalle työrupeamalle ja ajattelulle. Mitä jos kesälomalta palatessasi työhön pysähtyisit hetkeksi tietoisesti ja ajan kanssa miettimään työhyvinvointiasi?

Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1.7.2020 alkaen

Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet! Käytettävissäsi ovat 1.7.2020 alkaen sekä päivystyschat sekä videovastaanotot. 

Pirte – se paikallinen lääkärikeskus ja työterveys

100 % paikallisena yrityksenä olemme saaneet kulkea pirkanmaalaisten matkassa terveyden ja hyvinvoinnin kumppanina jo 45 vuotta. Tunnemme kosken kuohut, tehtaiden piiput, metsien huminan ja paikallisen arjen. Elämme kanssasi Ratikan ensiajon ja kansiareenan avauksen. Me tunnemme sinut. Me tunnemme Pirkanmaan. Tunnethan sinäkin meidät? 

Pirte Tays palvelee 8.6. alkaen jälleen normaalisti

Pirten infektiovastaanottona toiminut Pirte Tays siirtyy täysin normaaliin vastaanottotoimintaan 8.6.2020 alkaen. Sekä infektiovastaanotto että koronavirustestaus jatkaa toimintaansa Taysin toimipisteen yhteydessä, mutta omissa erillisissä sisätiloissa, omin sisäänkäynnein. Infektiovastaanotolle tai koronatestaukseen tulijat ohjeistetaan toimimaan niin, että asiointi sujuu sekä infektio- että tavallisissa työterveysasioissa täysin turvallisesti.  

10 vinkkiä etätyöhön

Pirten markkinointitiimi eli Suvi ja Mandi työskentelevät eri puolilla Eurooppaa – Suvi Tampereella, Mandi Englannissa. Etäyhteydessä -blogisarja käsittelee tiimityötä 2000 kilometrin välimatkalla höystettynä. Sarjan ensimmäisessa osassa Mandi esittelee kokemustensa pohjalta 10 vinkkiä etätyöläisille.