Valitse sivu

Pirten asiantuntijat

Tutustua huippuammattilaisiimme!

Voit varata nettiajanvarauksemme kautta kätevästi aikoja yleis- ja erikoislääkäreille sekä sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, fysioterapeutin ja toimintaterapeutin vastaanotoille tai soittaa ajanvaraukseemme (03) 565 64600.

Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa laadukkaita terveys- ja sairaanhoidon palveluita työterveysasiakkaiden lisäksi nyt myös yksityisasiakkaille. Meiltä löytyvät eri alojen monipuoliset ammattilaiset juuri sinun tarpeitasi varten ja pääset meillä tarvittaessa nopeasti ja joustavasti jatkotutkimuksiin.

Pirtessä yksityisasiakkaita vastaanottavat:

Lisäksi neuvottelemme useiden eri erikoisalojen lääkärien kanssa yhteistyön aloittamisesta. Työterveysasiakkaiden palvelut räätälöidään yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi.

Yhteistyökumppanimme Synlab hoitaa kuvantamiset (ultraääni- ja röntgenkuvantamiset) uusimmilla laitteilla Ratinan päätoimipisteessämme. Näytteet voidaan ottaa samalla käynnillä, ja ne analysoidaan joko heti paikan päällä tai tarvittaessa Fimlabin uusinta teknologiaa edustavassa analysointikeskuksessa. Olemme auki myös iltaisin ja viikonloppuisin (ajanvarauksella). Katso toimipistekohtaiset aukioloajat toimipisteiden omilta sivuilta.

Laajennamme palvelutarjontaamme jatkuvasti ja lisäämme osaamistamme palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

 

Lue lisää pirteläisistä

Infektiovastaanottomme siirtyy Pirte Ratinasta Pirte Taysiin

Maanantaista 30.3.2020 alkaen Pirten infektiovastaanotto siirtyy Pirte Ratinasta Pirte Taysiin Ensitielle. Yhteen toimipisteeseen keskitettynä hengitystieoireisia asiakkaita hoitava infektiovastaanottomme parantaa sekä potilaiden että asiantuntijoidemme turvallisuutta entisestään ja helpottaa ja nopeuttaa hoitotyötä, kun kaikki tarvittava tutkimus voidaan tehdä saman katon alla. Samalla Pirte Ratina vapautetaan täysin muulle vastaanottotoiminnallemme. Voit siis hyvillä mielin asioida toimipisteissämme – hengitystieoireissa Pirte Taysissa, muissa asioissa muilla toimipisteillämme.

Asiakastiedote 24.3.2020

Suomessa koronavirustestaukset tulee aina tehdä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n asettamien ohjeiden ja kriteerien mukaisesti. Pirten toiminta perustuu THL:n ohjeisiin. Ohjeistuksen muuttuessa meillä on kapasiteettia aloittaa testaukset myös muiden kuin kriteeristön mukaisten riskiryhmien osalta, esimerkiksi asiakasyrityksillemme. Siihen asti kuitenkin kunnioitamme viranomaisen ohjeistusta turvataksemme testauskapasiteetin juuri niille ryhmille, joille se on nyt kriittisen tärkeä.

Poikkeustilanteessa jokaisella on mahdollisuus toimia sankarillisesti

Koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi tavallisten arjen sankareiden viittaa asetetaan nyt jokaisen meistä harteille. Käyttäytymisemme ratkaisee, miten tämä viittaa istuu harteillemme – ja minkä roolin tässä taistelussa lopulta valitsemme. Valitsemmeko toimia sankareina, asetummeko muiden pelastettaviksi vai hyppäämmekö – tietoisesti tai tiedostomattamme – koronaviruksen puolelle tarjoamalle sille mahdollisuuden jatkaa vapaampaa leviämistä.

Asiakastiedote 20.3.2020

19.3.2020 alkaen Pirte Ratinassa toimii infektiovastaanotto, joka hoitaa niitä hengitystieoireisia potilaita, joiden osalta koronatartunnan epäilys on matala. Infektiovastaanotto toimii omalla sisäänkäynnillä, omassa siivessään Ratinan toimipisteemme neljännessä kerroksessa. Muut tilamme on varattu muulle lääkärikeskuksen ja työterveyden vastaanottotoiminnalle, joten voit asioida Ratinan tiloissamme turvallisin mielin.

Laajennetut ajanvaraus- ja asiakaspalvelupuhelimen aukioloajat

Jos epäilet koronavirustartuntaa TAI sinulla on ylähengitystieoireita (kuume ja/tai yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, korvakipu jne), joista tarvitset terveydenhuollon arvion, ota yhteys puhelimitse (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-19, la 10-17 ja su 10-16) TAI OmaPirte-chatin kautta (työterveysasiakkaat) TAI varaa sähköisesti puhelinaika hoitajalle/lääkärille (työterveysasiakkaat).