Pirten akupunktio

Pirten akupunktioon voit tulla joko itsemaksaen tai työterveysasiakkaana, mikäli akupunktiopalvelut on sisällytetty työnantajasi tekemään työterveyssopimukseen (voit tiedustella asiaa esimieheltäsi tai työterveyshoitajaltasi). 

Akupunktiolla voidaan hoitaa migreeniä ja päänsärkyjä, lihaskireyksiä, tulehdus- ja kiputiloja, tuki- ja liikuntaelinsairauksia sekä kulumia. Usein hoidon sivuvaikutuksena myös unen laatu paranee. Akupunktio stimuloi hermosäikeitä lihaksessa, vapauttaa kipua lievittävää endorfiinia elimistöön ja salpaa näin kiputuntemuksen.

Kirsi Sirén

Työfysioterapeutti

Lue lisää Kipasta!

Kirsi Sirén on hoitanut asiakkaita akupunktiolla jo 20 vuoden ajan. ”Hakeuduin aikanaan koulutukseen, koska olin lukenut ja kuullut paljon akupunktiohoitojen hyödyistä ja asiakkaiden kokemista hyvistä hoitotuloksista. Uskoni akupunktion tuomaan apuun on vain vahvistunut vuosien myötä. Olen hoitanut esimerkiksi omaa migreeniäni akupunktiolla, enkä ole tarvinnut migreenilääkkeitä aikoihin.”

Toimipiste:
Pirte Ratina, Pirte Tays

Ilona Fagerlund-Rauhanen

Akupunktiohoitaja

Lue lisää Ilonasta!

”Työskentelen iholla ja kosketan, joten asiakkaan kuunteleminen ja luottamuksellisen suhteen muodostaminen on minulle äärimmäisen tärkeää. Olen tehnyt akupunktiohoitoja 16 vuotta – ja syystä! En tekisi, jos hoidoilla ei saataisi aikaan hyviä tuloksia. Lupaan olla aina läsnä asiakkailleni ja sanoa: ’Lähdetään yhdessä katsomaan, miten voisin auttaa sinua.’ Jos hoito helpottaa oireita, niin voimme olla siihen tyytyväisiä!”

Toimipiste:
Pirte Ratina