Tarjoamme yksityisasiakkaille palveluja ja tuotteita omien, eri ammattiryhmiä edustavien ammattilaistemme toimesta tai yhteistyökumppaneidemme tuottamana.

Yksityisasiakkaan palveluja ovat esimerkiksi:

Työterveysasiakkaan palvelutarjonta riippuu siitä, millaisen sopimuksen työnantajasi on kanssamme tehnyt ja millaisesta palveluista maksanut. Sopimukseesi voivat kuulua esimerkiksi vain lakisääteiset työterveyspalvelut tai vaihtoehtoisesti näiden lisäksi myös sairaanhoitopalvelut, joiden sisältö sovitaan työnantajasi kanssa. Selvitä työnantajaltasi/kysy esimieheltäsi, mitä palveluja sinun on mahdollisuus käyttää. Lue lisää Pirten yrityksille tarjoamista työterveyspalveluista.

Työterveysasiakkaan palveluja ovat esimerkiksi:

  • Oma määritelty hoitotiimi: Jokaiselle asiakkaalle on määritelty oma työterveyshoitaja ja -lääkäri. Työnantajan tekemästä sopimuksesta riippuen on lisäksi nimetty myös oma työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi.
  • Sairaanhoitopalvelut: Esimerkiksi hoitajan sairasvastaanotto, sairaanhoidon lääkärin ja verkkolääkärin vastaanotot sekä laboratorio– ja röntgenpalvelut.
  • Terveydenhoito: Työterveyshoitajan- ja lääkärin vastaanotot, sairauksien ennaltaehkäisy ja terveydentilan parantaminen ja ylläpitäminen, kuten esimerkiksi terveydentilan itsearviointiin liittyvät terveysmittarit. Tutustu monipuoliseen ryhmätoimintaamme ja kuntoutuspalveluihimme!

Potilasasiamiehen yhteystiedot löydät täältä.