Pirten palvelut

Pirte tarjoaa kattavan valikoiman lääkärikeskus- ja hyvinvointipalveluita yksityisasiakkaille sekä työterveyshuoltoa ja työhyvinvointipalveluita yrityksille. 

YLEIS-
LÄÄKÄRIT

ERIKOIS-
LÄÄKÄRIT

AKUUTTI-
VASTAANOTTO
(suljettu toistaiseksi)

LABORATORIO

KUVANTAMINEN

ROKOTUKSET

TERVEYDEN-
JA SAIRAAN-
HOITAJAT

PSYKIATRINEN
SAIRAANHOITAJA

FYSIOTERAPEUTIT

TOIMINTA-
TERAPEUTTI

OSTEOPAATTI

HIERONTA

AKUPUNKTIO

ALEXANDER-
TEKNIIKKA

HYVINVOINTI-
MITTAUKSET

TYÖTERVEYS

LÄÄKÄRIN
VIDEO-
VASTAANOTTO

(työterveysasiakkaille)

OMAPIRTE-
HOITOCHAT

(työterveysasiakkaille)

Työterveysasiakkaan palveluja ovat esimerkiksi:

  • Oma määritelty hoitotiimi: Jokaiselle asiakkaalle on määritelty oma työterveyshoitaja ja -lääkäri sekä työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi.
  • Sairaanhoitopalvelut: Esimerkiksi hoitajan sairasvastaanotto, sairaanhoidon lääkärin ja verkkolääkärin vastaanotot sekä laboratorio– ja röntgenpalvelut.
  • Terveydenhoito: Työterveyshoitajan- ja lääkärin vastaanotot, sairauksien ennaltaehkäisy ja terveydentilan parantaminen ja ylläpitäminen, kuten esimerkiksi terveydentilan itsearviointiin liittyvät terveysmittarit. Tutustu monipuoliseen ryhmätoimintaamme ja kuntoutuspalveluihimme!
  • Hyvinvointipalvelut kuten työhyvinvointipäivät ja ryhmämittaukset

Potilasasiamiehen yhteystiedot löydät täältä.

 

Yksityisasiakkaat:

Tarjoamme yksityisasiakkaille palveluita omien, eri ammattiryhmiä edustavien ammattilaistemme toimesta tai yhteistyökumppaneidemme tuottamana. Yksityisasiakkaan palveluja ovat esimerkiksi:

 

Työterveysasiakkaat:

Työterveysasiakkaan palvelutarjonta riippuu siitä, millaisen sopimuksen työnantajasi on kanssamme tehnyt ja millaisesta palveluista maksanut. Sopimukseesi voivat kuulua esimerkiksi vain lakisääteiset työterveyspalvelut tai vaihtoehtoisesti näiden lisäksi myös sairaanhoitopalvelut, joiden sisältö sovitaan työnantajasi kanssa. Selvitä työnantajaltasi/kysy esimieheltäsi, mitä palveluja sinun on mahdollisuus käyttää. Lue lisää Pirten yrityksille tarjoamista työterveyspalveluista.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com