Pirte Skarppi -hyvinvointianalyysi

Luja perusta elämäsi muutokselle!

Itsetuntemus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avain.

Oletko joskus toivonut, että sinullakin olisi enemmän ”itsekuria”? Tuntuuko ”oikein” liikkuminen ja syöminen pakkopullalta, joka nyt vaan kuuluu suorittaa?

Pirte Skarppi luo jykevän perustan, jonka pohjalta on hyvä lähteä tekemään muutosta tai vahvistamaan jo aktiivista elämäntapaa. Se auttaa sinua tunnistamaan osin tiedostamattomatkin ajattelutapasi ja toimintatottumuksesi.

Pirte Skarpin tuloksena löydät itsellesi sopivimmat ja mielekkäimmät tavat palautua, syödä ja liikkua. Kun motivaatio on kohdallaan, muuttuu itsekuri täysin tarpeettomaksi ominaisuudeksi.

Pirte Skarpin ryhmähinta

75 € / hlö + palaute 330€ (+ alv. 24%)

(sis. Pirte Skarppi -verkkotestit, henkilökohtaiset raportit ja ryhmämuotoisen läpikäynnin 1,5 h)
Väh. 8 hlö / ryhmä

Psst! Haluaisitko tehdä Pirte Skarpin yksin, aivan itseäsi varten?
110 euron hintainen yksilötesti sisältää verkkotestin, henkilökohtaisen raportin sekä puolen tunnin läpikäynnin ja toimintasuunnitelman asiantuntijan kanssa.

Mistä Pirte Skarppi on tehty?

Verkkotesti

Kerättyänne ja toimitettuanne yhteishenkilölllemme listan niiden henkilöiden sähköpostiosoitteista, jotka pääsevät tekemään Pirte Skarppi -hyvinvointianalyysin, lähetämme näille henkilöille sähköpostitse kutsulinkin verkkotestin tekoa varten. Sovitaan yhdessä deadline testin teolle.

Deadlinen puitteissa jokainen osallistuja voi tehdä testiä itselleen sopivana aikana ja suosittelemmekin, että osallistuja varaa testin ajaksi aikaa omille ajatuksilleen ja pohdinnoilleen, jotta tulos on totuudenmukainen. Testi täytettäessa tulee muistaa olla nykyhetkelle rehellinen, jotta tuloksesta saadaan kaikki irti! Verkkotestiä ei ole pakko täyttää kerralla, vaan sitä voi myös jatkaa sopivalla ajalla. 

 

Henkilökohtainen raportti

Testin tuloksena saadaan kullekin henkilökohtainen, helppolukuinen raportti. Raportti muodostaa kuvan toimintatottumuksistasi sekä sinulle ihanteellisista tavoista toimia, esimerkiksi:

  • Mikä on sinun luontainen tyylisi? Oletko itsesi haastaja, tehokas mittaaja, innostuva fiilistelijä vai suunnitelmallinen tekijä?
  • Oletko henkisesti valmis muutokseen? Näetkö muutoksessa enemmän mahdollisuuksia vai uhkakuvia?
  • Miten toimit tällä hetkellä? Palaudutko, syötkö ja liikutko tällä hetkellä tarpeeksi ja itsellesi sopivalla tavalla?

 

Tulosten ryhmäläpikäynti asiantuntijan johdolla (1,5 h)

Puolentoista tunnin läpikäynnissä pääset tutustumaan tuloksiisi asiantuntijan kanssa. Tulosten pohjalta voidaan yhdessä laatia toimintasuunnitelmaa jatkoa varten ja katsotaan, miten pääset itse hyödyntämään testin tulosta tulevaisuudessa.

Löytyykö ryhmästä kanssasi samanlaisia hyvinvointi-ihmisiä, joiden kanssa voisit yhdistää voimasi? Vai oletko yksinäinen susi, joka nauttii itsenäisestä suorittamisesta? Kumpikin vaihtoehto on täysin oikea, ja tutustuttasi itseesi vielä hieman syvemmin on helpompi etsiä juuri itselle sopivat tavat palautua, syödä ja liikkua. 

Kiinnostuitko?

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

 

Anne Sipolainen

Myyntineuvottelija

040 800 4573
anne.sipolainen@pirte.fi

Miltä näytti Pirte Skarpin teko golfammattilaisella?

Kurkkaa videoilta millaisia tuloksia Erik Myllymäki sai Pirte Skarppi -verkkotestistä!