Energiatesti

Testaa, kuinka energinen työyhteisösi on!

Mitä tekisit, jos saisit tunnin lisää aktiivista, energistä aikaa päivääsi? Entä mitä tapahtuisi, jos koko työyhteisöllesi kävisi samoin?

Energiatesti on oivallinen herättäjä, kartoittaja, apuri ja mittari, jonka avulla tunnistat työpaikkasi vireystilan. Testi sopii kaikille, jotka haluavat saada selkeää dataa omasta hyvinvoinnistaan sekä vinkkejä sen kohentamiseen.

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvointitesti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: sähköisestä hyvinvointikyselystä, helpoista fyysisistä testeistä, sekä biometrisistä mittauksista (esimerkiksi vyötärönympärys). Kukin osallistuja vastaa hyvinvointikysymyksiin ennen fyysisen testin tekemistä ja noin tunnin kestävään testiin voi osallistua kymmenisen henkeä kerralla. Heti testin jälkeen osallistujat saavat itselleen henkilökohtaisen raportin, joka kertoo oman hyvinvoinnin kokonaistilanteesta visuaalisesti ja selkeästi.

Testin ohjaa Pirten aiheeseen koulutettu fysioterapeutti, joka huolehtii ennakkovalmisteluista sekä auttaa ja kannustaa ryhmäänne. Ohjaajamme varmistaa, että testin eri osa-alueet tehdään oikein ja kirjaa osallistujien tulokset ja mittaukset Energiapalveluun. Ohjaaja auttaa myös tulostenne läpikäymisessä ja antaa vinkkejä ja työkaluja yhä energisemmän ja motivoituneemman työarjen kehittämiseen.

Energiatestin ryhmähinta

49 € / hlö + alv. 24%

(sis. hyvinvointikyselyn, fyysisen testin ja tulosten tulkinnan)

Psst! Haluaisitko tehdä Energiatestin yksin, aivan itseäsi varten?
145 euron hintainen yksilötesti sisältää hyvinvointikyselyn, henkilökohtaisesti ohjatun fyysisen testin sekä perusteellisen, yksilöllisen tulosten tulkinnan.

Miksi Energiatesti?

Tule sellaisena kuin olet

Energiatestiin sinun tarvitsee tuoda vain itsesi! Ohjaajamme tuo mukanaan sykemittarit, jumppamatot ja mittanauhat – siis kaikki testissä tarvittavat välineet. Testin voi tehdä omissa rennoissa vaatteissa, eikä testin aikana tule edes hiki. Energiatesti voidaan myös toteuttaa sujuvasti työn lomassa – siis silloin kun sinulle ja työyhteisöllesi sopii!

Kohti parempaa yhteishenkeä ja hyvinvointia!

Mukava yhteinen tekeminen tuo tauon arkiseen aherrukseen ja kehittää työyhteisösi yhteishenkeä. Energiatesti on yhteinen projektinne, jonka loppusuoralla odottaa parempi hyvinvointi ja jaksaminen. Työkaverin tsemppaaminen niin testissä kuin sen jälkeenkin motivoi työyhteisöäsi kiinnittämään huomiota hyvinvoinnin kehittämiskohteisiinne – yhdessä!

Tulos ja sen tulkinta

Energiatestin kokonaistulos esitetään Energiaindeksinä. Energiaindeksi kertoo, kuinka monta energistä tuntia ja minuuttia sinulla on päivässäsi töiden tekoon ja vapaa-ajan puuhiin. Kätevää! Heti kun testi on tehty, ohjaajamme auttaa teitä tulkitsemaan sen tuloksia ja antaa vinkkejä, miten juuri te voitte eri osa-alueiden tuloksia parantaa.

Minimoi terveysriskit

Erilaisten terveyden ja hyvinvoinnin riskitekijöiden tunnistaminen hyvissä ajoin helpottaa tilanteeseen puuttumista ajoissa. Varoitus: testi voi innostaa työyhteisöänne tekemään konkreettisia muutoksia työpäiväänne! Perustaisitteko taukojumppatoimikunnan tai vaihtaisitteko yhdessä palaveripullan smoothieen?

Kehityksen kintereillä

Energiatesti on oivallinen ja helppo keino seurata työhyvinvointia. Testi voidaan uusia helposti sopivan ajan kuluttua ja tulokset ovat vertailukelpoisia keskenään. Paras lopputulos syntyy, kun testi uusitaan säännöllisin väliajoin. Muutokset työhyvinvoinnissa ja energiatasossa nähdään välittömästi uuden testin jälkeen!

Kiinnostuitko?

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

 

Anne Sipolainen

Myyntineuvottelija

040 800 4573
anne.sipolainen@pirte.fi