Pirte Skarppi -hyvinvointianalyysi

Luja perusta elämäsi muutokselle!

Itsetuntemus on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin avain.

Oletko joskus toivonut, että sinullakin olisi enemmän ”itsekuria”? Tuntuuko ”oikein” liikkuminen ja syöminen pakkopullalta, joka nyt vaan kuuluu suorittaa?

Pirte Skarppi luo jykevän perustan, jonka pohjalta on hyvä lähteä tekemään muutosta tai vahvistamaan jo aktiivista elämäntapaa. Se auttaa sinua tunnistamaan osin tiedostamattomatkin ajattelutapasi ja toimintatottumuksesi.

Pirte Skarpin tuloksena löydät itsellesi sopivimmat ja mielekkäimmät tavat palautua, syödä ja liikkua. Kun motivaatio on kohdallaan, muuttuu itsekuri täysin tarpeettomaksi ominaisuudeksi.

Pirte Skarppi

Verkkotesti + henkilökohtaisen raportti + puolen tunnin läpikäynti ja toimintasuunnitelma asiantuntijan kanssa

110 €

Mistä Pirte Skarppi on tehty?

Verkkotesti

Jätettyäsi yhteystietosi alla olevalla lomakkeella lähetämme sinulle sähköpostitse kutsulinkin verkkotestin tekoa varten. Kutsumme sinut myös jo läpikäyntiin asiantuntijan vastaanotolle. Sovitaan yhdessä deadline testin teolle.

Deadlinen puitteissa voit tehdä testin itsellesi sopivana aikana ja suosittelemmekin, että varaat testin ajaksi aikaa omille ajatuksillesi ja pohdinnoillesi, jotta tulos on totuudenmukainen. Testiä täytettäessa tulee muistaa olla nykyhetkelle rehellinen, jotta tuloksesta saadaan kaikki irti! Verkkotestiä ei ole pakko täyttää kerralla, vaan sitä voi myös jatkaa sopivalla ajalla. 

 

Henkilökohtainen raportti

Testin tuloksena saat henkilökohtaisen, helppolukuisen raportin. Raportti muodostaa kuvan toimintatottumuksistasi sekä sinulle ihanteellisista tavoista toimia, esimerkiksi:

  • Mikä on sinun luontainen tyylisi? Oletko itsesi haastaja, tehokas mittaaja, innostuva fiilistelijä vai suunnitelmallinen tekijä?
  • Oletko henkisesti valmis muutokseen? Näetkö muutoksessa enemmän mahdollisuuksia vai uhkakuvia?
  • Miten toimit tällä hetkellä? Palaudutko, syötkö ja liikutko tällä hetkellä tarpeeksi ja itsellesi sopivalla tavalla?

 

Tulosten läpikäynti asiantuntijan kanssa (puoli tuntia)

Puolentunnin läpikäynnissä pääset tutustumaan tuloksiisi asiantuntijan kanssa. Tulosten pohjalta voidaan yhdessä laatia toimintasuunnitelmaa jatkoa varten ja katsotaan, miten pääset itse hyödyntämään testin tulosta tulevaisuudessa.

Kaipaatko hyvinvointihetkiisi seuraa? Vai oletko yksinäinen susi, joka nauttii itsenäisestä suorittamisesta? Haluatko nähdä dataa suorituksistasi ja tuloksistasi vai vain heittäytyä hetkeen ja tunnustella tuntemuksiasi? Kumpikin vaihtoehto on täysin oikea, ja tutustuttasi itseesi vielä hieman syvemmin on helpompi etsiä juuri itselle sopivat tavat palautua, syödä ja liikkua. 

Palvelu maksetaan käynnin yhteydessä korttimaksulla. 

Kyllä kiitos, haluaisin tehdä testin!

Jäikö joku asia mietityttämään? Älä epäröi kysyä: minna.lahdenkauppi@pirte.fi!

Tilaa Pirte Skarppi -hyvinvointianalyysi

Haluan samalla tilata Pirten uutiskirjeen:

15 + 14 =

Jättämällä yhteystietosi ylläolevalla lomakkeella suostut siihen, että sekä Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy) että kumppanimme wellbeing factory oy käyttävät kysyttyjä tietoja palvelun toimittamiseksi. Tietojasi ei tallenneta muuhun käyttöön, ellet anna kohdassa ”Haluan samalla tilata Pirten uutiskirjeen:” luvan uutiskirjeemme lähettämiseen sähköpostitse. Tällöin Pirte lisää nimesi ja sähköpostisi uutiskirjeemme postituslistalle, jota ylläpidämme Mailchimp-palvelussa

Miltä näytti Pirte Skarpin teko golfammattilaisella?

Kurkkaa videoilta millaisia tuloksia Erik Myllymäki sai Pirte Skarppi -verkkotestistä!