Akuuttivastaanotto

Verkkoajanvaraus

Ajanvaraus puhelimella: (03) 5656 4600 arkisin kello 7.30 – 17:00

Sairausvastaanotto sijaitsee Tampereella Kauppakeskus Ratinan toimipisteessä (poliklinikka, 4. ja 5. kerros). Ajan hoitajan tai lääkärin vastaanotolle voit varata nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse (03) 5656 460. Aikoja on tarjolla päivittäin, mutta rajoitetusti, minkä takia asiakkaan on mahdollista tulla hoitajan vastaanotolle arkisin (ma-pe) myös ilman ajanvarausta.

Viikonloppuisin sairausvastaanoton toiminta poikkeaa arkipäivän toiminnasta. Aikoja on mahdollista varata ainoastaan lääkärille nettiajanvarauksen kautta. Huomioithan, että viikonloppuisin on henkilökuntaa vähemmän, esimerkiksi oven avaamisessa voi olla viivettä.

Sairausvastaanotto on tarkoitettu työntekijälle, joka on sairastunut äkillisesti. Tällaisia äkillisiä sairastumisia ovat esimerkiksi flunssa, vatsa-, silmä- ja korvaoireet, äkilliset niska- ja selkäoireet sekä työtapaturmat. Sairausvastaanotto pyrkii olemaan sujuvaa ja se perustuu yhteistyöhön muiden työterveysammattilaistemme kanssa. Hoitajan ja lääkärin vastaanotoilla arvioidaan aina sairauden vaikutusta asiakkaan sen hetkiseen sekä mahdollisesti myös tulevaan työkykyyn.

Kiireettömät asiat, kuten pitkäaikaiset vaivat, terveydentilan seurannat, rokotukset tai työssä jaksamiseen liittyvät asiat, eivät kuulu sairasvastaanotolle, vaan asiakkaan tulisi varata aika asiasta riippuen joko omalle työterveyshoitajalle tai -lääkärille. Huomioithan, että sairaanhoitopalvelut kuuluvat vain niille työntekijöille, joiden työnantaja on tehnyt sairaanhoitopalvelut sisältävän sopimuksen kanssamme.

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot