Henkilöasiakkaalle tarjoamme erilaisia palveluja ja tuotteita omien, eri ammattiryhmiä edustavien ammattilaistemme toimesta tai yhteistyökumppaneidemme tuottamana. Se, millaisen sopimuksen työnantajasi on kanssamme tehnyt ja millaisesta palveluista maksanut, vaikuttaa siihen, mitä palveluja voimme sinulle tarjota tai mitä voit käyttää. Sopimukseesi voi kuulua esimerkiksi vain lakisääteiset työterveyspalvelut tai vaihtoehtoisesti näiden lisäksi myös sairaanhoitopalvelut, joiden sisältö on sovittu työnantajasi kanssa. Selvitä työnantajaltasi/kysy esimieheltäsi, mitä palveluja sinun on mahdollisuus käyttää.

Henkilöasiakkaan palveluja ovat esimerkiksi:

  • Oma määritelty hoitotiimi: Jokaiselle asiakkaalle on määritelty oma työterveyshoitaja ja -lääkäri. Työnantajan tekemästä sopimuksesta riippuen on lisäksi nimetty myös oma työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi.
  • Sairaanhoitopalvelut: Esimerkiksi hoitajan sairasvastaanotto, sairaanhoidon lääkärin ja verkkolääkärin vastaanotot sekä laboratorio- ja röntgenpalvelut.
  • Terveydenhoito: Työterveyshoitajan- ja lääkärin vastaanotot, sairauksien ennaltaehkäisy ja terveydentilan parantaminen ja ylläpitäminen, kts. esimerkiksi terveydentilan itsearviointiin liittyvät terveysmittarit ja tutustu monipuoliseen ryhmätoimintaamme ja kuntoutuspalveluihimme!

 

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi@pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot