Etsimme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Pirten energiseen poliklinikkatiimiin. Työnkuvaasi kuuluu hoidon tarpeen arviointi, tutkimushoitajan työ, toimenpideavustukset ja infektiovastaanotolla työskentely sekä koronanäytteenotto. Myöhemmin työnkuvaa voidaan toiminnan muuttuessa laajentaa.

Edellytämme uudelta poliklinikkatiimiläiseltä reipasta ja oma-aloitteista työotetta. Jaksat olla kohtelias ja ystävällinen myös paineen alla. Pirteläinen ei jätä koskaan asiakasta tai tiimikaveria pulaan ja tekee aina parhaansa. Haluamme tuottaa ykköstason asiakaskokemuksia ja meillä on hyvä meininki tehdä töitä yhteisen hyvän eteen. Onhan sinullakin?

Tarjoamme sinulle tarvitsemasi puitteet työlle keskeisellä sijainnilla, tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Työajat sijoittuvat arkisin 7-19 välille ja viikonloppuisin 9-17 välille Pirte Tays ja Ratina toimipisteissä. Työt alkavat 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys- ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Olisitko sinä seuraava Pirteläinen?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae rohkeasti paikkaa tämän lomakkeen kautta 13.1.2022 mennessä.
Kirjoita aiheeksi ”poliklinikkahoitaja”.

Palkkaamme tehtävään mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä.
Lisätietoa tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Mari Pulkkinen, p. 040 543 4856 tai johtava sairaanhoitaja Sari Koskinen, p. 044 4270 436.