Toimintamme laajentuessa Pirkanmaalla haemme

2-3 TYÖTERVEYSHOITAJAA
vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Pirte Ratinan toimipisteeseemme.

Olet mielellään jo työterveyshuoltoon pätevöitynyt ja työterveyshuollon kokemusta omaava, innostunut työterveyshoitaja. Sinua odottaa työterveyshoitajana monipuoliset ison asiakasorganisaation vastuutyöterveyshoitajan työtehtävät tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä joko emoyhtiössämme ison asiakasomistajamme koulutuspalvelun tai hoitotyön toimialueella sekä tytäryhtiössämme pk-yritysten tiimissä, jossa keskeistä on usean toimialan asiantuntemus ja hallinta.

Työterveyshoitajana edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen sekä sinulla on innokkuutta ja osaamista kehittää yhdessä kanssamme työterveyshuoltoa Pirtessä. Odotamme sinulta myös joustavuutta ja nopeaa reagointia työelämän muutoksissa.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme seitsemässä toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla.  Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisella hakulomakkeella 9.1.2022 mennessä. Kirjoita hakulomakkeen aiheeksi ”Työterveyshoitaja”.
Toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian, mielellään jo helmikuun alussa 2022.

Lisätiedot:

  • Työterveyshoitajan työtehtävästä voit kysyä lisätietoja puhelimitse johtavalta työterveyshoitajaltamme Hanna Peltoniemeltä, puh. 044 427 0438
    ma 3.1.2022 klo 10-11 ja ke 5.1.2022 klo 15-16.