Haemme

TYÖTERVEYSHOITAJAA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Pirte Nokian toimipisteeseemme ison asiakasorganisaation vastuutyöterveyshoitajaksi.

Olet työterveyshuoltoon pätevöitynyt työterveyshoitaja ja sinulla on jo vähintään muutaman vuoden työkokemus työterveyshuollosta. Eduksi katsotaan lyhytterapian ja/tai työnohjaajan lisäkoulutus sekä kokemus sosiaali- ja terveysalan asiakkuuksista. Sinua odottaa työterveyshoitajana monipuoliset ison asiakasorganisaation vastuutyöterveyshoitajan työtehtävät tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Työterveyshoitajana edistät oman vastuuyrityksesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun moniammatillisen tiimin kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen sekä sinulla on innokkuutta ja osaamista kehittää yhdessä kanssamme työterveyshuoltoa Pirtessä. Odotamme sinulta myös joustavuutta ja nopeaa reagointia työelämän muutoksissa.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla.  Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Terveisin,

Marika & Hanna

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä alla mainittuina ajankohtina tai jätä suoraan vapaamuotoinen hakemuksesi + cv hakulomakkeella osoitteessa https://www.pirte.fi/lomakkeet/rekrytointi/ 25.10.2021 mennessä. Täytämme tehtävän 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Voit olla puhelimitse yhteydessä ke 13.10.2021 klo 14-15 vastaavaan työterveyshoitajaan Marika Haapalaiseen, puh. 040 767 3908 ja to 14.10.2021 klo 8-9 hoitotyön päällikkö Hanna Peltoniemeen, puh. 044 427 0438.