Pirte työterveys ja lääkärikeskus tarjoaa yleislääkäreille ja kandeille mahdollisuuden työskennellä Pirten upeissa toimitiloissa ja mahtavassa työyhteisössä. Tarjoamme kiinnostuneille yleislääkäreille ja 5. vuoden opinnot suorittaneille kandeille mahdollisuuden työskennellä suoralla työsopimuksella arki-illoin ja viikonloppuisin sairausvastaanoton parissa Pirte Ratinan tiloissa. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja työvuorot ovat ma-pe klo 16-19, la klo 10-17 & su klo 10-16. Työvuorot sovitaan yhteisymmärryksellä työntekijän kanssa ja pystymme erittäin joustavasti järjestämään haluamiasi työvuoroja. Halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä päivävuoroissa. Ohessa pähkinänkuoressa avattuna työnkuva ja toimintamallit:

  • Potilasmäärä on maksimissaan kolme potilasta per tunti ja uudella työntekijällä on alkuun kevennetty kalenteri, jotta potilaiden hoitaminen sujuu laadukkaasti
  • Kaikki potilaat tulevat ajanvarauksen kautta vastaanotollesi
  • Uudelle työntekijälle järjestetään kattava perehdytys ensimmäisen työvuoron yhteyteen Pirten vakilääkärin toimesta
  • Työtoimenkuva on akuuttisairausvastaanoton pitäminen työterveyshuollon asiakkaille
  • Työvuoroissa työskentelet aina muiden kollegoiden kanssa
  • Tule-vaivat, työtapaturmat, murtumat ja erilaiset kivut ovat yleisiä käyntisyitä

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Pirten tuotepäällikkö Olli Palkivaara (p. 044 4270427, olli.palkivaara@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia ja keskustellaan työmahdollisuuksista tarkemmin!