Etsimme nyt sairaanhoidon lääkäreitä työskentelemään Pirte Ratinan ja Pirte Taysin toimipisteissämme. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti, erikoistuva lääkäri tai yleislääkäri. Meillä voit työskennellä aikataulusi mukaisesti sairausvastaanoton tai erikoistuvan lääkärin tehtävissä ma-pe. Halutessasi voit työskennellä myös arki-iltaisin ja töiden aloitus voidaan sopia joustavasti.

Tarjoamme sinulle Tampereen parhaat työskentelyolosuhteet. Olemme koulutusorientoitunut työnantaja, ja tarjoamme mm. vastavalmistuneille kattavan tuutoroinnin työn tueksi sekä koulutusta tarpeen mukaan myös kokeneemmille lääkäreille.

Perehdytämme sinut tarvitsemallasi tasolla ja saat talostamme täyden tuen työhösi. Meillä Pirtessä on loistava yhteishenki – aina saa kysyä ja ehdottaa! Pääset toimimaan ja olemaan mukana moniammatillisissa tiimeissä, työskentelemään erilaisissa sairausvastaanoton tehtävissä sekä kehittämään toimintaamme. Tarjoamme työntekijöillemme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan työilmapiirin. Halutessasi voit pitää myös yksityisvastaanottoa Pirtessä. Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Tervetuloa töihin Pirteen!

Kiinnostuitko? Hae työpaikkaa sähköisellä lomakkeellamme viimeistään 31.10.2021 mennessä. Merkitse otsikkokenttään ”Sairaanhoidon lääkärin työtehtävä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään ylilääkärimme Heli Kivimäki (p. 044 4270408, heli.kivimaki@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan työmahdollisuuksista tarkemmin!