Avoin työpaikka: työterveyslääkäri

Etsimme nyt työterveyslääkäreitä toimimaan arkisin asiakasyritystemme vastuulääkäreinä.

Omista asiakkuuksistasi riippuen työskentely tapahtuu Pirte Ratinan, Pirte Taysin, Pirte Sastamalan ja/tai Pirte Nokian toimipisteissämme. Myös muut toimipisteemme ympäri Pirkanmaata ovat käytettävissäsi. Työpäivät ja työskentelyajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan sekä pääset vaikuttamaan asiakasyritysten toimialaan ja määrään.

Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva, erikoistumista suunnitteleva tai työterveyshuollon erikoislääkäri. Tutustu Pirten erikoistumispolkuun Erikoistuminen työterveyslääkäriksi -sivultamme.

Voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana. Kiitellyn avoimen ja keskustelevan työilmapiirin lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Perehdytämme sinut tarvitsemallasi tasolla ja saat talostamme täyden tuen työhösi. Tarjoamme erikoistuville lääkäreille oman erikoistumispolun sekä kattavan tutoroinnin tueksesi.

Tervetuloa meille töihin!

Ota yhteyttä ylilääkäri Heli Kivimäkeen (heli.kivimaki@pirte.fi),  apulaisylilääkäri Minna Toomiin (minna.toom@pirte.fi) tai apulaisylilääkäri Teija Mertimoon (teija.mertimo@pirte.fi). Voit kysyä lisää myös puhelimitse 044 427 0446 (Minna).

Pirte on paikallinen työterveyshuollon ja työhyvinvoinnin erityisosaaja sekä lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus. Visiomme on olla vuonna 2025 vaikuttavin ja vastuullisin julkisomisteinen työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatio sekä veto- ja pitovoimaisin työnantaja.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Lue lisää Pirtestä Pirte yrityksenä ja Pirte työpaikkana -sivuilta.