Pirte – terveyttä ja elinvoimaa Pirkanmaalle

Pirte on täysin suomalainen ja paikallinen työterveyshuolto Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota rakennamme vaikuttavia ja vastuullisia terveyspalveluita tuottaen. Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus. Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita yhteiseksi hyväksi: yhdessä tekemistä, sitoutumista ja palveluketjujen paikallista rakentamista.  

 

Haemme nyt

TYÖTERVEYSHOITAJAA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Pirte Ratinan toimipisteeseemme.

 

Olet työterveyshuoltoon pätevöitynyt ja työterveyshuollon kokemusta omaava, innostunut työterveyshoitaja.

Sinua odottavat monipuoliset ison asiakasorganisaation vastuutyöterveyshoitajan työtehtävät tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä. Työterveyshoitajana edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen sekä sinulla on innokkuutta ja osaamista kehittää yhdessä kanssamme työterveyshuoltoa Pirtessä. Odotamme sinulta myös joustavuutta ja nopeaa reagointia työelämän muutoksissa.

Haethan paikkaa mahdollisimman pian tai viimeistään 4.6.2021 mennessä. Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen sähköisen lomakkeemme kautta. Kirjoita aiheeksi ”Työterveyshoitaja”. Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön päällikkö Hanna Peltoniemi, 044 427 0438. Varmimmin tavoitettavissa ke 19.5. klo 14-15 ja ma 24.5. klo 15-16. Työ alkaa 1.8.2021.