Yleislääkärit ja viidennen vuoden opinnot suorittaneet kandit – tervetuloa työskentelemään Pirten upeissa toimitiloissa ja mahtavassa työyhteisössä! Tarjoamme nyt mahdollisuutta työskennellä suoralla työsopimuksella arki-iltaisin ja viikonloppuisin sairausvastaanoton parissa, Ratinan toimipisteessämme.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Työvuorot ovat ma-pe klo 16-19, la klo 10-17 ja su klo 10-16. Työvuorot sovitaan yhteisymmärryksellä työntekijän kanssa ja pystymme erittäin joustavasti järjestämään haluamiasi työvuoroja. Työskentelyn voit aloittaa esimerkiksi jo kesäkuun alusta, ja halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä päivätöissä.

Kiinnostuitko – miksi et olisi heti yhteydessä ja liittyisi Pirten porukkaan?

Lisätietoa antaa apulaisylilääkäri Lotta Myllärinen (lotta.myllarinen@pirte.fi). Haethan paikkaa 31.5.2021 mennessä sähköisen lomakkeemme kautta.