Pirte – terveyttä ja elinvoimaa Pirkanmaalle

Pirte on täysin suomalainen ja paikallinen työterveyshuollon yritys Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota rakennamme vaikuttavia ja vastuullisia terveyspalveluita tuottaen. Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita yhteiseksi hyväksi: yhdessä tekemistä, sitoutumista ja palveluketjujen paikallista rakentamista.

 

Kehitämme nyt työelämäpalvelujamme ja

HAEMME PSYKOTERAPEUTTEJA

 

Etsimme ammatinharjoittajana toimivia psykoterapeutteja tai psykoterapiakoulutuksessa olevia psykologeja tekemään lyhytterapioita iltavastaanotolle klo 16.00-19.30 Ratinaan. Kehitämme lyhytterapioita vastaamaan työterveyshuollon ajankohtaisiin tarpeisiin ja toivomme yhteistyötä näiden työterveyshuollon prosessien huomioimisessa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä johtavaan työterveyspsykologiimme Anne-Maria Kummunmäkeen, anne-maria.kummunmaki@pirte.fi tai 040 658 9130 tai lähetä hakemuksesi sähköisen lomakkeemme kautta. Kirjoita aiheeksi ”Psykoterapeutti”.