Pirte – terveyttä ja elinvoimaa Pirkanmaalle

Pirte on täysin suomalainen ja paikallinen työterveyshuollon yritys Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota rakennamme vaikuttavia ja vastuullisia terveyspalveluita tuottaen. Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita yhteiseksi hyväksi: yhdessä tekemistä, sitoutumista ja palveluketjujen paikallista rakentamista.

 

Kehitämme nyt työelämäpalvelujamme ja

HAEMME TYÖNOHJAAJIA

 

Etsimme ammatinharjoittajina toimivia työnohjaajia täydentämään työelämäpalvelujamme. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä johtavaan työterveyspsykologiimme Anne-Maria Kummunmäkeen, anne-maria.kummunmaki@pirte.fi tai 040 658 9130 tai lähetä hakemuksesi sähköisen lomakkeemme kautta. Kirjoita aiheeksi ”Työnohjaaja”.