Pirte tilaa seuraavan kauden maksulliset (työnantajayritysten työntekijöilleen kustantamat) influenssarokotteet helmikuun alussa. Voit tehdä sitovan ennakkotilauksen kauden 2021-2022 rokotteista tammikuun 2021 aikana tämän sivun kautta. Ennakkotilaamalla turvaat työyhteisönne tulevan syksyn rokotetilanteen siinäkin tapauksessa, ettei kuluneen syksyn tavoin rokotteiden täydennystilaukset onnistuisikaan tulevana syksynä.

Sitovat influenssarokotteiden ennakkotilaukset kaudelle 2021-2022 eli marraskuun alun paikkeilla alkaviin rokotuksiin tulee tehdä viimeistään sunnuntaina 31.1.2021.

Verkkosivujemme kautta tehty tilaus on sitova. Influenssarokotteiden hinta on n. 15 € / rokote. Tarkka hinta varmistuu lähempänä rokotuskautta. Lisäksi yritykseltä laskutetaan rokottamiseen liittyvä työ (vastaanotto tai sovittaessa rokotustilaisuus yrityksen tiloissa).

Huom! Voit käyttää verkkosivujemme tilauslomaketta myös, mikäli olet jo tilannut tulevan kauden rokotteet, mutta haluat tehdä vielä lisätilauksen. Kirjoita silloin lisätietokenttään ”täydennystilaus”. 

Sähköisen tilauslomakkeen löydät täältä.