Toimitusjohtajan tervehdys

Hyvät asiakkaamme!

Kulunut sanonta, mutta pakkohan se on itsekin ääneen todeta: kukaan ei olisi osannut vuosi sitten arvata, minkälaisena 2020-luvun alku näyttäytyi maailmalle.

Työterveyden näkökulmasta kulunut vuosi tiivistyy näin: ei päivää ilman koronaa maaliskuusta lähtien. Todennäköisesti sama meno jatkuu ainakin kesään saakka: testejä otetaan ja jatkossa myös rokotteita annetaan – turvallisesti ja sujuvasti.

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää teitä asiakkaita pitkämielisyydestä ja ymmärtäväisyydestä tänä poikkeuksellisena vuonna. Vaikka pandemia on hallinnut viime aikoina ja olemme pakon edessä joutuneet tinkimään joistakin työterveyden ydinpalveluista, teemme parhaillaan kaikkien pirteläisten kesken hartiavoimin työtä, jotta tulevana vuonna saamme toiminnan paitsi normalisoitua, myös askeleen edelle – kaiken koronatyön rinnalla.

Myös ymmärryksenne influenssarokotteiden yllättäen loppuessa oli tärkeää – kiitos. Saimme asian tiimoilta arvokasta palautetta ja otamme oppia tulevaan.

Yhtenä kuluvan vuoden painopisteenä kehitimme ja otimme käyttöön ennätysvauhdilla myös digitaalisia palvelujamme, kuten OmaPirten lääkäri- ja hoitajachatteja, videovastaanottoja sekä YritysPirteä ja sähköistä raportointia. Työ jatkuu!

Uutena toimitusjohtajana olen ihaillen seurannut oman henkilökuntani arvolähtöistä toimintaa: kumppanuutta, rehtiyttä, rohkeutta ja vahvuutta. Asiakasyritysten tarpeisiin on kaikin tavoin yritetty vastata kumppanuutta korostaen, toisaalta uskallettu myös kertoa koronan ja rokotteiden aiheuttamista vaikeistakin tilanteista rehellisesti ja rohkeasti. On laajennettu omaa tehtäväkuvaa ja oltu vahvasti mukana Pirkanmaan yhteisessä pandemian hallintaan ottamisessa niillä keinoin, mitä Pirkanmaalla ja teidän kanssanne on sovittu.

Jatketaan vuoropuhelua ja yhteistyötä myös tulevana vuonna – kehitetään yhdessä vaikuttavia ja laadukkaita työterveyden palveluita, juuri teidän tarpeisiinne.

Hyvää joulunaikaa ja turvallista tulevaa vuotta 2021!

 

Tiina Surakka
kohtuullisen tuore (2 kk) toimitusjohtaja