Pirte tilaa influenssarokotteet pääsääntöisesti rokotusvuoden alussa edellisenä syksynä yritysten kanssa sovitun rokotustarpeen mukaan. Lisäksi varaamme aina jonkin verran ylimääräisiä rokotteita viime hetken tarpeita ja yksityisasiakkaiden rokotuksia ajatellen.

Influenssarokotuksille on ollut tänä syksynä kuitenkin valtava kysyntä ja sen myötä valitettavasti tälle vuodelle alun perin varaamamme rokotevarasto on päässyt maksullisten rokotteiden osalta jo loppumaan. Myös rokotteen toimittajilla on koko maan osalta tällä hetkellä toimitusvaikeuksia, joten aikaisempina vuosina mahdollinen lisärokotteiden tilaaminen ei tällä hetkellä onnistu ja tämän hetken tiedolla rokotteita ei saada lisää koko kaudella. Tiedotamme kuitenkin välittömästi, mikäli tilanne muuttuu.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettemme tänä vuonna pysty valitettavasti ottamaan uusia työterveyshuollon rokotusasiakkaita tai rokottamaan yksityisasiakkaita.

Muistathan, että riskiryhmät läheisineen saavat rokotteen maksutta omasta terveyskeskuksestaan. Julkisella puolen maksuttomia rokotteita riittää tämän hetken tiedolla hyvin.

Pahoittelemme tilannetta!