Tullinkulman Työterveys Oy eli Pirte on saanut uuden toimitusjohtajan. Tehtävä kiinnosti useita ja Pirten hallitus teki valinnan tutustuttuaan 43 kiinnostuneen ammattilaisen hakemukseen, haastateltuaan kuutta heistä ja kuultuaan kolmen henkilötesteissä käyneen arviot.

Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesällä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitajan virasta myös osa-aikaiseksi toimitusjohtajaksi siirtynyt TtT (terveystieteiden tohtori) Tiina Surakka, joka aloittaa pestinsä Pirten kokoaikaisena toimitusjohtajana 15.10.2020.

Tiina Surakka on toiminut sosiaali- ja terveydenhuollon alueella erilaisissa johtamistehtävissä yli 30 vuotta: Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä, Tampereen yliopistollisessa sairaalassa lähes 15 vuotta ja kolmannella sektorilla Pirkanmaan Hoitokodissa ja Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksessä yli 15 vuotta. Hän on väitellyt terveystieteen tohtoriksi lähijohtamisesta vuonna 2006 ja suorittanut kaksi sosiaali- ja terveysjohtamisen tutkintoa, viimeisimpänä eMBA-tutkinnon vuonna 2019.

”Jätin kesäkuussa Pirten hallitustehtävät ja vastasin haasteeseen toimia Pirten väliaikaisena toimitusjohtajana kesän ajan. Heti ensimmäisestä työviikosta alkaen vaikutuin talon työterveyshuollon moniammatillisesta asiantuntijajoukosta sekä asiakaslähtöisestä toimintatavasta. Lääkärikeskustoiminta ja sen rinnalla toimiva poliklinikka ammattilaisineen edusti erinomaista työterveyspalveluja rikastavaa palvelumallia.

Korona ja kesäflunssa osoittivat pirteläisten ketteryyden: koronanäytteenottokapasiteetti nostettiin viikossa kymmenkertaiseksi ja muutamassa viikossa perustettiin erillinen Pirten infektiovastaanotto – huikeaa!

Asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvästä hoidosta ei tingitä, ja nämä asiat ratkaisivat sen, että halusin ehdottomasti kuulua tähän asiantuntijajoukkoon kiinteästi. Pirten arvot eli kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus, näkyvät meidän kaikkien pirteläisten työssä asiakkaidemme hyväksi.”

Pirteläiset toivottavat kesän aikana jo tutuksi tulleen Tiinan lämpimästi tervetulleeksi kokoaikaisen toimitusjohtajan tehtävään!