Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme

TOIMITUSJOHTAJAA TAMPEREELLE

johtamaan tamperelaista ja pirkanmaalaista tunnettua julkisomisteista työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatiota kohti Suomen parhaimmistoa.

Toimitusjohtajana vastaat Pirten operatiivisesta toiminnasta, henkilöstöstä ja yhtiön kehittämisestä.

Vahvojen vuorovaikutustaitojesi ansiosta toimit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Olet toiminut johtotehtävissä ja tunnet yritysmaailman ja julkisorganisaatioiden lainalaisuudet ja toimintaperiaatteet. Työterveyshuollon tuntemus katsotaan vahvuudeksi.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta laaja-alaista ja modernia johtamisosaamista sekä näyttöjä onnistuneesta asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Odotamme lisäksi vahvaa kokemusta liiketoiminnasta, henkilöstöjohtamisesta, taloudesta ja asiakkuuksien hoidosta. Toivomme sinulta myös vahvoja neuvottelutaitoja ja kykyä kuntapäättäjäomistajien kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan monipuolisessa, jatkuvasti kehittyvässä palveluyhtiössä sekä motivoituneen ja osaavan henkilöstön johdettavaksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tullinkulman Työterveys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Rikard Bjurström (040 520 0963) ja va. toimitusjohtaja Tiina Surakka (044 427 0467).

Toimitathan hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä osoitteeseen: tiina.surakka@pirte.fi.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme yhdeksässä toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Lippulaivamme Pirte Ratina sijaitsee upeissa tiloissa Kauppakeskus Ratinassa.

Kasvavana ja kehittyvänä toimijana laaja palveluvalikoimamme täydentyy jatkuvasti kattaen yhä paremmin kaikki terveyden ja hyvinvoinnin palvelut saman katon alta. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.