Valitse sivu

Muutamassa viikossa korona on tuntunut vallanneen kaiken tilan niin mielissämme kuin mediassakin. Viruksen aiheuttama poikkeustila näkyy ja kuuluu kaikkialla, ja hyvä niin – tilanne täytyykin ottaa vakavasti ja siihen tulee reagoida. Samalla kuitenkin täytyy muistaa, koronattomaan elämään kuuluneet asiat eivät ole kadonneet mihinkään, hyvässä tai pahassa: ”arkiset” sairaudet ja vaivat vaativat yhtä lailla hoitoa.

Niinpä me Pirtessä olemme tehneet viime viikkoina hartiavoimin töitä paitsi taistellaksemme etulinjassa koronaa vastaan (lue lisää: koronatestaus Pirtessä, Pirten infektiovastaanotto hengitystieoireisille), myös turvataksemme normaalin lääkärikeskustoimintamme. Tämä kaikki siksi, että juuri sinä pääset nopeasti ja turvallisesti hoitoon asiassa kuin asiassa.

 

Voit asioida turvallisesti kaikissa toimipisteissämme:

 • Hengitystieoireiset ohjataan ottamaan ensin etäyhteys ja hoidetaan keskitetysti Pirte Taysissa sijaitsevalla infektiovastaanotollamme. Myös koronatestaus tehdään Taysin toimipisteellämme. Muissa toimipisteissämme et siis tapaa hengitystieoireisia.
 • Olemme tehostaneet toimipisteidemme siivousta entisestään tilanteen vaatimalla tavalla.
 • Tilavissa auloissamme on helppoa pitää turvaväliä muihin asiakkaisiin. Auloista on myös poistettu kaikki irtotavara, kuten lehdet.
 • Tiloissamme on aina ollut ja on jatkossakin käsidesiä tarjolla.
 • Ilmoittautuminen tapahtuu edelleen sähköisesti Kela- tai ajokortin avulla.
 • Emme ole tähänkään asti käsitelleet käteistä – maksaminen siis myös jatkossa kortilla, mahdollisuuksien mukaan lähimaksulla.
 • Muistetaan käsi- ja yskimishygienia! Löydät niihin ohjeita ympäri toimipisteitämme. Jätetään kätteleminen toistaiseksi.
 • Pääset Ratinan tiloihimme suoraan parkkihallista
  • Autoilija: Kauppakeskus Ratinassa on 1250 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa ja Kauppakeskus Ratinan mobiilisovelluksella ensimmäinen parkkitunti on ilmainen – katso ohje sovelluksen ja parkkiedun käyttöön tästä. P-Ratinan sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla.
   • P-Ratinan kerroksista P1 ja P2 pääset Pirteen B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät). Sisäänkäyntimme ja ilmoittautuminen sijaitsee kerroksessa neljä.
  • Kävelijä ja pyöräilijä: lähin ulko-ovi on kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksen Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi ja portaat sijaitsevat vasemmalla olevalla käytävällä.

 

Työterveysasiakas, muista myös etävastaanotot!

Työterveysasiakkaanamme voit myös asioida etävastaanottojemme kautta. Ensimmäinen yhteydenotto hoituu kätevästi OmaPirte-palvelun päivystyschatin tai ”Lähetä viesti vastuuhoitajalle” -painikkeiden kautta riippuen siitä, onko asiasi akuutti vai kiireetön.

Pääset kaikkien työterveystiimisi (hoitaja, lääkäri, fysioterapeutti, psykologi) asiantuntijoiden pakeille myös puhelin- tai videovastaanottojen avulla. Työterveyspsykologin vastaanotto vaatii työterveyshoitajan tai -lääkärin lähetteen, samoin työfysioterapeutin vastaanotto, ellei työnantajasi tekemään työterveyssopimukseen ole sisällytetty fysioterapeutin suoravastaanotto.

Varmistathan tarvittaessa esimieheltäsi, ovatko etävastaanotot käytettävissäsi.