Valitse sivu

Hyvä asiakkaamme!

koronavirusepidemian ja sen aiheuttamien poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi teemme jatkuvasti toimenpiteitä tilanteen edellyttämällä tavalla. Teemme tiivistä yhteistyötä Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa turvataksemme osaltamme alueella riittävän ja laadukkaan terveyden- ja sairaanhoidon sekä turvalliset olosuhteet niin asiakkaille kuin omille, kullanarvoisille ammattilaisillemmekin.

19.3.2020 alkaen Pirte Ratinassa toimii infektiovastaanotto, joka hoitaa niitä hengitystieoireisia potilaita, joiden osalta koronatartunnan epäilys on matala. Infektiovastaanotto toimii omalla sisäänkäynnillä, omassa siivessään Ratinan toimipisteemme neljännessä kerroksessa. Muut tilamme on varattu muulle lääkärikeskuksen ja työterveyden vastaanottotoiminnalle, joten voit asioida Ratinan tiloissamme turvallisin mielin.

  • Jos kärsit hengitystieoireista (esim. nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus, hengenahdistus, korvakipu), ota yhteyttä puhelimitse (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-19, la 10-17 ja su 10-16). Työterveysasiakkaanamme voit myös asioida OmaPirte-palvelun kautta (arkisin klo 8-16) tai varata verkkoajanvarauksestamme puhelin- tai videoajan hoitajalle tai lääkärille. Saat näitä reittejä pitkin hoidontarpeen arvion ja tarvittaessa kutsun infektiovastaanotollemme. Mikäli hoidontarpeen arvion myötä herää vahva koronatartuntaepäily, annamme sinulle erilliset toimintaohjeet ja autamme sinua eteenpäin.
  • Muissa asioissa lääkärikeskuksemme sekä työterveyshuollon vastaanotot palvelevat normaalisti pirkanmaalaisia yksityis- ja työterveyshuollon asiakkaitamme ja voit varata meille aikoja kuten ennenkin niin verkkoajanvarauksemme kautta kuin puhelimitsekin! Olemme lisänneet reilusti resurssia puhelinajanvaraukseemme, mutta tilanteen takia suosittelemme käyttämään verkkoajanvaraustamme, josta saat ajan näppärästi ja nopeasti. Vastaanottoaikoja on nyt tarjolla erittäin hyvin!

Maanantaista 23.3.2020 alkaen Pirte Valkeakosken työterveyshuollon toimipisteemme suljetaan toistaiseksi ja siirretään sairaalan ensiavun käyttöön. Myös Pirte Kangasala on suljettu toistaiseksi. Muut toimipisteemme (Pirte Ratina, Pirte Tays, Pirte Sportti, Pirte Orivesi, Piste Sastamala, Pirte Nokia Keskusta ja Pirte Nokia Pitkäniemi) toimivat kuten ennenkin.

Pirten ajankohtaiset toimintaohjeet ja neuvot niin koronan kuin muidenkin asioiden osalta löydät verkkosivuiltamme. Suosittelemme myös seuraamaan THL:n verkkosivuja. Ja hei – olethan jo kuullut Omaolo-palvelusta? Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, Omaolo-palvelu auttaa sinua arvioimaan hoidon tarvettasi ja ohjaa suoraan oikean avun tai tuen piiriin. Omaolosta saat oirearvioita myös moniin muihinkin vaivoihin.

Voit olla varma, että niin me pirteläiset kuin muutkin Suomen terveydenhuollon ammattilaiset teemme kaikkemme, että Suomi ja suomalaiset selviävät tästä poikkeustilanteesta mahdollisimman pienin vaurioin.

 

Terveisin,

pirteläiset