Varaslähtö kevääseen! Ota hetki aikaa hyvinvoinnillesi Pirten ja Likkojen Lenkin yhteisessä hyvinvointi-illassa. Keväinen ilta Pirte Ratinassa kokoaa yhteen joukon terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita ja toimijoita, hyvinvointiaiheisia luentoja ja ohjelmaa, pientä purtavaa ja iloista mieltä.

 

Tapahtuman ohjelma

Energiatesti tutustumishinnalla Pirte Ratinan Virta-tilassa (Kauppakeskus Ratinan 4. krs) klo 17.15-18.00.
Päätapahtuma Pirte Ratinan kahvitilassa (4. krs) klo 18.00 alkaen.

Pirten asiantuntijoiden hyvinvointiluennot 18.15 alkaen:
1. 18.15-18.35: Tohtori Googlen sudenkuopat (yleislääkäri Maija Nieminen)
2. 18.45-19.05: Itsemyötätunto ja itsensä johtaminen (psykologi Linda Litmanen)
3. 19.15-19.35: Uni ja palautuminen (fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja Maija Laurikkala-Dewes)
Tapahtuma päättyy klo 20.

Tapahtumassa mukana myös KC Clinic, Kuivan Silmän keskus, Moodmetric, K-Supermarket Ratina ja Pirten ravintovalmentaja Minna Korhonen.

Tapahtuma on tutustumishintaista Energiatestiä lukuun ottamatta maksuton. Energiatesti maksetaan Pirte Ratinan asiakaspalveluun saapuessa. Energiatestin tutustumishinta 39€/hlö (norm. 60€/hlö). Energiatestiin on rajoitettu määrä paikkoja, toimi siis pian!

Ilmoittautumiset tapahtumaan ja Energiatestiin sähköpostitse osoitteeseen likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi 6.3. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

ENERGIATESTI: Mitä tekisit, jos saisit tunnin lisää aktiivista, energistä aikaa päivääsi? 

Energiatesti on oivallinen herättäjä, kartoittaja, apuri ja mittari, jonka avulla selvität energiatasosi. Testi sopii kaikille, jotka haluavat saada selkeää dataa omasta hyvinvoinnistaan sekä vinkkejä sen kohentamiseen. 

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvointitesti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: sähköisestä hyvinvointikyselystä, helpoista fyysisistä testeistä, sekä biometrisistä mittauksista (esimerkiksi vyötärönympärys). Kukin osallistuja vastaa hyvinvointikysymyksiin ennen fyysisen testin tekemistä ja heti testin jälkeen osallistujat saavat itselleen henkilökohtaisen raportin, joka kertoo oman hyvinvoinnin kokonaistilanteesta visuaalisesti ja selkeästi.