Valitse sivu

Pirteläisten iloinen ja tiivis tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoonsa!

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä.  Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Haemme Pirte työterveys- ja lääkärikeskuksen Tampereen Ratinan toimipisteeseen työterveyshuollon alueelle SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan sisältyy hoidon tarpeen arviointi chatilla ja puhelimella sekä osallistuminen työterveyshuollon akuuttisairaanhoitoon.

Olet hoitotyön kokenut ammattilainen, jolla on mielellään työterveyshuollon toiminnan tuntemusta. Sinua odottaa monipuolinen työtehtävä Ratinan toimipisteessämme. Sairaanhoitajana edistät osaltasi asiakkaiden toiminta- ja työkykyä yhdessä työterveyshuoltotiimien kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet asiakaspalveluhenkinen, tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen sekä sinulla on innokkuutta ja osaamista kehittää työtäsi.

Pirte on 100 % pirkanmaalainen lääkärikeskus, työterveys ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys.

Kumppanuus. Tehdään yhdessä. Ollaan läsnä. Kuunnellaan toinen toistamme. Sitoudutaan.
Rehtiys. Ollaan luottamuksen arvoisia. Ollaan avoimia. Edistetään tasa-arvoa. Kannetaan vastuu.
Vahvuus. Syntyy ammattitaidosta, aidosta välittämisestä ja palosta tehdä yhteiskunnallista hyvää.
Rohkeus. Uskalletaan ottaa edelläkävijän askeleita. Tehdään joskus virheitä, mutta opitaan niistä.

Pirten toiminta perustuu edelläkuvattuihin arvoihimme, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön ja elämäniloon. Yhdeksän toimipistettämme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Nokialla, Sastamalassa, Orivedellä ja Valkeakoskella. Sähköiset palvelumme kuten videolääkäri, hoitochat ja YritysPirte-portaali tukevat aitoja kohtaamisia vastaanotoilla ja helpottavat asiakkaidemme arkea.

Hae tehtävään jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelo osoitteessa täältä 23.2.2020 mennessä. Kirjoita lomakkeen aiheeksi ”Sairaanhoitaja”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti. 

Lisätietoja: 

Hanna Peltoniemi
Johtava työterveyshoitaja
hanna.peltoniemi@pirte.fi
044 4270 438

perjantaina 14.2. klo 9-11 ja keskiviikkona 19.2. klo 14-16