Avaamme maanantaina 27.1.2020 Nokian keskustaan uuden toimipisteen!

Pirte Nokia Keskusta sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 1-3 A 22 (2. krs), 37100 Nokia. Toimipiste on avoinna arkisin klo 8-16 ajanvarauksella.

Pirte Nokia Keskusta toimii aluksi työterveyshuollon yksikkönä (työterveyshoitaja, -lääkäri, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi), mutta alkuvuoden 2020 aikana avaamme hoitajan ja yleislääkärin vastaanotot myös yksityisasiakkaille. Jatkossa keskustan toimipisteen palveluvalikoimaa tullaan laajentamaan myös muiden terveydenhuollon ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden osalta niin yksityis- kuin työterveysasiakkaille.

Toimipisteestä on remontoitu loppuvuoden aikana pirtemäisen moderni ja viihtyisä tila. Asiakkaille löytyy 2 h kiekollista parkkitilaa ympäröiviltä kaduilta.

Kivimiehenkadun toimipisteemme eli Pirte Nokia Pitkäniemi jatkaa myös toimintaansa normaalisti niin työterveyshuollon toimipisteenä kuin lääkärin yksityisvastaanottona. Pitkäniemen toimipisteessä voit asioida ajanvarauksella kuten ennenkin, arkisin klo 8-16.

Lämpimästi tervetuloa!