Pirteläisten iloinen ja tiivis tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoonsa!

Kiinnostaako mukava lisätyö Ratinan moderneissa toimitiloissa aikataulusi mukaisesti ja hyvällä korvauksella? Mikäli vastasit kyllä, jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme nyt yleislääkäreitä toimimaan arki-iltaisin ja viikonloppuisin Pirte Ratinan sairausvastaanoton lääkäreinä. Työajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan ja halutessasi voit työskennellä lisäksi arkipäivisin.

Voit olla erikoislääkäri, yleislääkäri tai vastavalmistunut lisensiaatti. Perehdytämme sinut tarvitsemallasi tasolla ja saat talostamme täyden tuen työhösi. Meillä on loistava yhteishenki – aina saa kysyä ja ehdottaa! Halutessasi voit olla mukana moniammatillisissa tiimeissä kehittämässä toimintaamme.

Kiitellyn työilmapiirin lisäksi tarjoamme työntekijöillemme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana ja pitää halutessasi myös yksityisvastaanottoa.

Keväällä 2018 valmistunut moderni ja viihtyisä Pirte Ratina sijaitsee Tampereen keskustan komeimmalla näköalapaikalla, Kauppakeskus Ratinan neljännessä ja viidennessä kerroksessa.

Pirte on 100 % pirkanmaalainen lääkärikeskus, työterveys ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys.

Kumppanuus. Tehdään yhdessä. Ollaan läsnä. Kuunnellaan toinen toistamme. Sitoudutaan.
Rehtiys. Ollaan luottamuksen arvoisia. Ollaan avoimia. Edistetään tasa-arvoa. Kannetaan vastuu.
Vahvuus. Syntyy ammattitaidosta, aidosta välittämisestä ja palosta tehdä yhteiskunnallista hyvää.
Rohkeus. Uskalletaan ottaa edelläkävijän askeleita. Tehdään joskus virheitä, mutta opitaan niistä.

Pirten toiminta perustuu edelläkuvattuihin arvoihimme, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön ja elämäniloon. Kahdeksan toimipistettämme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Nokialla, Sastamalassa, Orivedellä ja Valkeakoskella. Sähköiset palvelumme kuten videolääkäri, hoitochat ja YritysPirte-portaali tukevat aitoja kohtaamisia vastaanotoilla ja helpottavat asiakkaidemme arkea.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jäikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä sairaanhoidon apulaisylilääkäriimme, Lotta Mylläriseen! Toimintamme on kasvavaa ja siksi meillä on hyville tekijöille jatkuvasti tarvetta. 

Lotta Myllärinen
Sairaanhoidon ja lääkärikeskuksen apulaisylilääkäri
lotta.myllarinen@pirte.fi
040 133 6250