Valitse sivu

Pirteläisten iloinen ja tiivis tiimi toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoonsa!

Etsimme nyt työterveyslääkäreitä toimimaan arkisin Pirte Ratinan toimipisteessä asiakasyritystemme vastuulääkäreinä. Työpäivät ja työskentelyajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan sekä pääset vaikuttamaan asiakasyritysten toimialaan ja määrään. Voit olla työterveyshuoltoon erikoistuva, työterveyshuollon erikoislääkäri tai yleislääketieteen erikoislääkäri. Tarjoamme erikoistuville lääkäreille oman erikoistumispolun sekä kattavan tuutoroinnin tueksesi.

Perehdytämme sinut tarvitsemallasi tasolla ja saat talostamme täyden tuen työhösi. Meillä on loistava yhteishenki – aina saa kysyä ja ehdottaa! Pääset toimimaan ja olemaan mukana moniammatillisissa tiimeissä sekä kehittämään toimintaamme.

Kiitellyn työilmapiirin lisäksi tarjoamme työntekijöillemme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen. Voit työskennellä joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana ja pitää halutessasi myös yksityisvastaanottoa.

Keväällä 2018 valmistunut moderni ja viihtyisä Pirte Ratina sijaitsee Tampereen keskustan komeimmalla näköalapaikalla, Kauppakeskus Ratinan neljännessä ja viidennessä kerroksessa – tervetuloa töihin!

Pirte on 100 % pirkanmaalainen lääkärikeskus, työterveys ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys.

Kumppanuus. Tehdään yhdessä. Ollaan läsnä. Kuunnellaan toinen toistamme. Sitoudutaan.
Rehtiys. Ollaan luottamuksen arvoisia. Ollaan avoimia. Edistetään tasa-arvoa. Kannetaan vastuu.
Vahvuus. Syntyy ammattitaidosta, aidosta välittämisestä ja palosta tehdä yhteiskunnallista hyvää.
Rohkeus. Uskalletaan ottaa edelläkävijän askeleita. Tehdään joskus virheitä, mutta opitaan niistä.

Pirten toiminta perustuu edelläkuvattuihin arvoihimme, vastuullisuuteen, moniammatilliseen yhteistyöhön ja elämäniloon. Kahdeksan toimipistettämme sijaitsevat Tampereella, Kangasalla, Nokialla, Sastamalassa, Orivedellä ja Valkeakoskella. Sähköiset palvelumme kuten videolääkäri, hoitochat ja YritysPirte-portaali tukevat aitoja kohtaamisia vastaanotoilla ja helpottavat asiakkaidemme arkea.

Heräsikö kiinnostuksesi?
Jäikö kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä työterveyshuollon ylilääkäriin, Heli Kivimäkeen!
Otathan yhteyttä 16.2.2020 mennessä.

Heli Kivimäki
Työterveyshuollon ylilääkäri
heli.kivimaki@pirte.fi
044 427 0408