Haemme Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen Tampereen Ratinan ja Taysin toimipisteisiin työterveyshuoltoon pätevöityneitä ja työterveyshuollon kokemusta omaavia sekä innostuneita työterveyshoitajia vakituiseen työsuhteeseen isoon 47:n työterveyshoitajan tiimiin.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla.  Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Sinua odottaa työterveyshoitajana monipuolinen asiakasyrityskokonaisuus tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä Ratinan ja Taysin toimipisteissämme. Taysin toimipisteessämme olet osa ison asiakasorganisaatiomme työterveyshuollon tiimiä omalla vastuualueella. Työterveyshoitajana edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen sekä sinulla on innokkuutta ja osaamista kehittää yhdessä kanssamme työterveyshuoltoa Pirtessä.

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole yhteydessä alla mainittuina ajankohtina tai laita suoraan vapaamuotoinen hakemuksesi + cv meille sähköpostilla 22.11.2019 mennessä. Palkkaamme työterveyshoitajan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

  • Ratinan toimipisteen tehtävästä voit soitella to 7.11.2019 klo 14-16 tai ti 12.11.2019 klo 14-16 johtava työterveyshoitaja Hanna Peltoniemi, puh. 044 4270438 (hakemukset Ratinan toimipisteeseen: hanna.peltoniemi@pirte.fi)
  • Taysin toimipisteen tehtävästä voit soitella ti 5.11.2019 klo 8-16 ja ke 6.11 klo 8-16 aluepäällikkö Soili Honkamaki puh. 040 767 3856 (hakemukset Taysin toimipisteeseen: soili.honkamäki@pirte.fi)

 

Kirjoitathan sähköpostiin aiheeksi ”Työterveyshoitaja”!