Emmi Huovinen on Pirten uusi hieroja ja urheiluhieroja: ”Valmistuin kaksi vuotta sitten heinäkuussa ja olen siitä asti toiminut alan yrittäjänä. Pirtessä palveluihini kuuluvat klassinen hieronta sekä urheiluhieronta.”

Emmi palvelee Pirten asiakkaita Kangasalan toimipisteessä ja hänen vastaanotolleen voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai paikan päällä Pirten toimipisteissä. Emmi ottaa vastaan sekä yksityisasiakkaita että lähetteen saaneita työterveysasiakkaita, joiden työterveyssopimukseen hierojan palvelut kuuluvat.

Emmin haaveissa on täydentää osaamistaan vielä fascia -koulutuksella sekä fysioterapeutin opinnoilla. ”Alun perin kiinnostuin alasta oman urheilutaustani myötä. Olen pelannut lentopalloa aktiivisesti yli 15 vuotta. Hierojien ja fysioterapeuttien palveluita olen hyödyntänyt nuoresta asti saadakseni apua erilaisten urheiluvammojen kuntoutukseen ja ennaltaehkäisyyn. Itse saamani apu on siis motivoinut minua auttamaan muitakin ihmisiä vammojen ja kivun hoidossa, sekä kannustamaan heitä huoltamaan omaa kehoaan”, Emmi kertoo.

Parasta Emmin työssä on erilaisten ihmisten tapaaminen päivittäin: ”On hienoa päästä löytämään yhdessä asiakkaideni kanssa apu heidän vaivoihinsa sekä auttaa heitä ennaltaehkäisemään uusien vaivojen syntymistä.” Emmin ehdoton vahvuus onkin hyvät vuorovaikutustaidot, jotka tukevat jokaisen asiakkaan kohtaamista ja yhteisen ratkaisun löytämistä ongelmiin.