Sinä ihana, uuttera nainen! Kaipaatko arkeesi lisää energiaa ja hyvää oloa?

Toukokuussa Likkojen lenkillä lupasimme, että tarjoamme mahdollisuuden lähteä mukaan todellisen naisen muutosmatkalle. Tälle matkalle kanssasi lähtevät ”Pyynikin pullukat”, Pirten Likkojen lenkin naiset Mari ja Marja-Leena.

Etsimme uuteen hyvinvointiryhmäämme 40-55-vuotiaita arjen naissankareita, joilla on halu pysähtyä oman hyvinvointinsa äärelle niin kehon kuin mielen osalta. Elinvoimaisen naisen pilottiryhmä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua omaan arkeesi ja rakentaa siitä aidosti ihanaa itseäsi kuunnellen.

Ryhmässä tutustutaan erilaisiin keinoihin, joilla voit tarkastella ja kohentaa omaa hyvinvointiasi. Toiminnan tavoitteena on löytää konkreettisia työkaluja kehon, mielen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantamiseksi ja ylläpitämiseksi sinun arjessasi. Kokonaisuuteen kuuluu yhteisten tapaamisten lisäksi etävalmennusympäristö, jota voit käyttää näppärästi omalla mobiililaitteellasi.

Ryhmän pilotti on osallistujille maksuton ja se käynnistyy viimeistään 14.10.2019. Mukaan mahtuu vielä 6 osallistujaa. Ryhmään voi hakea lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marja-leena.hyypia@pirte.fi 1.9.-13.9. välisenä aikana. Sähköpostissa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja elämäntilanteestasi sekä miksi haluaisit mukaan. Lopulliset osallistujat valitaan puhelinhaastattelun perusteella. Mukaan valitut sitoutuvat jakamaan kokemuksiaan ryhmästä sosiaalisessa mediassa.

Tervetuloa mukaan elinvoimaisen arjen tielle!