Pirten toiminnan kasvaessa Pirkanmaalla etsimme nyt Pirte Ratinan toimipisteeseen yleislääkäreitä. Voit olla vastavalmistunut lisensiaatti, yleislääkäri tai työterveyslääkäri. Työnkuvanasi on työskennellä arkisin sairausvastaanoton lääkärinä. Työpäivät suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaisesti ja halutessasi voit työskennellä lisäksi myös arki-iltaisin tai viikonloppuisin.

Annamme sinulle tarvitsemasi perehdytyksen ja tuen työhön sekä Tampereen parhaat työskentelyolosuhteet Ratinan kauppakeskuksen aitiopaikalta. Tarjoamme työntekijöillemme erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan työilmapiirin. Halutessasi voit pitää myös yksityisvastaanottoa Pirtessä. Voit työskennellä joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Tervetuloa töihin Pirten pirteään työyhteisöön ja upeisiin tiloihin Ratinaan!

Mikäli tehtävään liittyen heräsi kysyttävää ja kiinnostuit, lisätietoja antaa mielellään sairaanhoidon ja hyvinvointipalveluiden ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä (p. 040 1581567, marja-leena.hyypia@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan tehtävästä tarkemmin! Otathan yhteyttä 30.9.2019 mennessä.

 


 

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.