Pirte työterveys ja lääkärikeskus tekee Tampereen kaupungin kanssa yhteistyötä rekrytoinnin osalta. Pirten omistus on 75% Tampereen kaupungilla, ja luonnollisesti teemme molemminpuolista yhteistyötä kaupungin terveysasemien kanssa. Tällä tavalla pystymme joustavammin tarjoamaan lääkäreille mahdollisuuden työskennellä haluamansa ajanjakson kaupungin terveysasemilla ja halutessaan myös Pirten omissa toimipisteissä.

Haemme nyt alustavasti kiinnostuneita lääkäreitä Tampereen kaupungin terveysasemille elokuusta eteenpäin. Voit olla 5.vuoden opinnot suorittanut lääketieteen kandidaatti, vastavalmistunut lisensiaatti tai kokeneempi yleislääkäri. Meillä voit työskennellä aikataulusi mukaisesti, haluamallasi työpanoksella ja töiden aloitusajankohta voidaan sopia yhteisymmärryksellä.

Annamme sinulle tarvitsemasi tuen työhön – Pirten puolelta lääketieteellisessä asiantuntijuudessa tukea antaa sairaanhoidon ylilääkärimme Marja-Leena Hyypiä. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen ja Pirten hyvät työsuhde-edut. Halutessasi voit pitää myös yksityisvastaanottoa Pirtessä päivätyön lisäksi.

Mikäli tehtävään liittyen heräsi kysyttävää ja kiinnostuit, lisätietoja antaa mielellään työterveyshuollon ylilääkäri Heli Kivimäki (p. 044 427 040, heli.kivimaki@pirte.fi), johtava ylilääkäri Seppo Nikkari (p. 0500 951 173, seppo.nikkari@pirte.fi) sekä 15.7. alkaen sairaanhoidon ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä (p. 040 1581567, marja-leena.hyypia@pirte.fi). Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan tehtävästä tarkemmin!