Pirte Kangasala avaa ovensa maanantaina 17.6.2019

Pirte avaa uuden toimipisteen Kangasalan keskustaan, Kuohu-uimahallin naapuriin! Kirkkojärven upeiden maisemien tuntumaan kohonneen As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen katutasossa sijaitseva Pirte Kangasala toimii paitsi Pirte työterveyshuollon uutena toimipisteenä, myös itse maksavia asiakkaita vastaanottavana, paikallisena täyden palvelun Pirte lääkärikeskuksena. Toimipisteen osoite on Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala.

Pirte Kangasalan palveluihin kuuluvat heti alusta lähtien työterveyslääkärin, -hoitajan, työfysioterapeutin ja työterveyspsykologin vastaanotot työterveysasiakkaille sekä yleislääkärin ja hoitajan vastaanotot itsemaksaville asiakkaille. Lisäksi syksyllä Kangasalan asiantuntijajoukkoon liittyy myös ortopedi.

Pirte Kangasala on maanantaista 17.6.2019 alkaen avoinna arkisin klo 8-16 ajanvarauksella – syksyllä vastaanottoaikoja laajennetaan hyvin todennäköisesti myös illoille ja viikonlopuille. Syksyllä 2019 toimipisteemme viereen valmistuu myös nelikerroksinen, 300-paikkainen pysäköintirakennus, Kangasalan Parkki Oy.

 

Avajaiset perjantantaina 14.6. klo 10-16

Lämpimästi tervetuloa Pirte Kangasalan avajaisiin perjantaina 14.6.2019 klo 10-16!

Uuden toimipisteemme avajaisia vietetään juuri Jukolan alla, perjantaina 14.6. klo 10-16. Avajaisissa on luvassa mahtava startti hyvinvoinnin kesään ja Jukolan tapahtumaviikonloppuun, sillä ohjelmassa on asiantuntijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja, live-musiikkia, kahvia ja pientä purtavaa, ensiapuohjausta (vauvan ja lapsen ensiapu, kesämökin ensiapuvarustus), verenpaineen ja -sokerin mittausta sekä lapsille leikkimielinen suunnistusrata.

Lisäksi paikalla on paikallisen yhteistyökumppanimme Synsamin optikko tekemässä silmänpainemittauksia ja vastaamassa näkemiseen liittyviin kysymyksiin.

 

 

AVAJAISTEN OHJELMA:

 

KLO 10.30 PUHEENVUORO: Seniorin uniongelmat
Työterveys- ja yleislääkäri Lotta Korpimäki
Kiusana heräily – ikään liittyvää vai sittenkin jotain muuta?

KLO 12.00 PUHEENVUORO: Väsyttää, aina vaan väsyttää
Työterveys- ja yleislääkäri Lotta Korpimäki
Mitä syitä väsymyksen taustalta voi löytyä? Nykypäivän työelämän haasteet.

KLO 13:30 PUHEENVUORO: Lapsen uni
Työterveys- ja yleislääkäri Lotta Korpimäki
Eri unihäiriötyypit, lyhyesti uniongelman arvioinnista ja hoitovaihtoehdoista

KLO 14.00 MUSIIKKIA: Pirten kuoro
Pirten upea kuoro esiintyy kesäisillä kappaleilla!

KLO 15:00 PUHEENVUORO: Liikkujan terveys
Yleislääketieteen erikoislääkäri Marja-Leena Hyypiä
Ajankohtaiset terveysvinkit aloittelevalle liikkujalle ja kokeneemmalle konkarille

Lämpimästi tervetuloa!

 

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Aluepäällikkö
Soili Honkamäki
soili.honkamaki@pirte.fi | 040 767 3856