Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Haemme nyt kokeneen psykologitiimimme jäseneksi työterveyspsykologia.

Työterveyspsykologina toimit asiantuntijana osana Pirten työterveyshuollon moniammatillista tiimiä. Tehtäviäsi ovat mm. psyykkisen kuormituksen ennaltaehkäisy, arviointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen sekä työntekijöiden ja työyhteisöjen työhyvinvoinnin edistäminen. Psykologi tukee esimiehiä ja työyhteisöjä erilaisissa työelämän ongelma- ja ristiriitatilanteissa. Tehtävään kuuluu myös psykologisten tutkimusten ja arvioiden tekeminen diagnostiikan ja hoitosuunnitelmien tueksi.

Odotamme sinulta:

  • laillistetun psykologin tutkintoa ja työterveyshuollon pätevöittäviä opintoja (suoritettava viimeistään kahden vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta)
  • halua rakentaa aktiivisesti yhteistyötä organisaatioasiakkaiden kanssa ja markkinoida psykologipalveluita
  • valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön
  • innostusta kehittää itseäsi, omaa osaamistasi ja psykologipalveluita työelämän ajankohtaiset tarpeet huomioiden

Tarjoamme sinulle:

  • monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävänkuvan, jota on mahdollista painottaa oman osaamisen mukaan
  • innostavan tiimin tuen – niin psykologien kesken kuin moniammatillisestikin
  • uudet, modernit toimitilat Tampereen keskustassa – halutessasi voit toimia myös sivutoimipisteissämme
  • mahdollisuuden toimia joko palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana

Haethan paikkaa keskiviikkoon 5.6.2019 mennessä. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä antaa johtava työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki, 040 658 9130, anne-maria.kummunmaki@pirte.fi

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?