Pirten toiminnan ja asiakasmäärän kasvaessa sekä uusien työterveyshuollon kehityshankkeiden myötä etsimme yleis- tai työterveyslääkäriä Pirten Oriveden toimipisteeseen.

Voit olla uraa tehnyt yleislääkäri tai työterveyslääkäri ja meillä pääset vaikuttamaan työn sisältöön kiinnostuksesi mukaan. Annamme sinulle tarvitsemasi tuen työhön sekä erinomaiset työskentelyolosuhteet paikalliselta ja suomalaiselta työterveyshuollon toimijalta. Pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä rautaisten työterveyden ammattilaisten kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä tilanteesi mukaan kokoaikaisena tai osa-aikaisena sekä erittäin kilpailukykyisen palkkauksen, voit myös työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisen työn lisäksi palkitsevan työilmapiirin sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Toivommekin, että haluat kehittää osaamistasi edelleen ja tehdä pitkäjänteistä työtä. Halutessasi voit myös osallistua työterveyshuollon käytäntöjen aktiiviseen kehittämiseen sekä meillä että valtakunnallisissa hankkeissa.

Mikäli tehtäviin liittyen heräsi kysyttävää ja kiinnostuit, lisätietoja antavat mielellään sairaanhoidon ylilääkäri Marja-Leena Hyypiä (040 1581567, marja-leena.hyypia@pirte.fi) ja työterveyshuollon ylilääkäri Heli Kivimäki (044 427 0408, heli.kivimaki@pirte.fi).

Soita tai laita sähköpostia – keskustellaan työmahdollisuuksista tarkemmin!