Haemme Pirte työterveys ja lääkärikeskuksen Tampereen Ratinan toimipisteeseen työterveyshuollon kokemusta omaavaa ja innostunutta TYÖTERVEYSHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla. Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Sinua odottaa työterveyshoitajana monipuolinen asiakasyrityskokonaisuus tulevaisuuteen katsovassa yrityksessä.Työterveyshoitajana edistät omien vastuuyritystesi henkilöstön toiminta- ja työkykyä yhdessä muun tiimin kanssa. Osaat käyttää monipuolisesti sähköisiä työkaluja, olet tiimityötaitoinen ja positiivisesti uusiin asioihin suhtautuva tiimin jäsen.

Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, ole heti yhteydessä. Palkkaamme työterveyshoitajan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa ke 22.5, ma 27.5 ja ke 29.5 kl 15-16 Johtava työterveyshoitaja Hanna Peltoniemi, puh. 044 4270438 tai hanna.peltoniemi@pirte.fi. Kirjoita aiheeksi ”Työterveyshoitaja”.